Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
01.02.2016 11:15:25
Deli članek:

Sodnik brez milosti do Iličičevega trenerja (video)

Profimedia

Na včerajšnjem obračunu med Genoo in Fiorentino je bil izključen Iličićev trener Paulo Sousa, številni pa so mnenja, da je bila to prestroga sodniška odločitev.

Paulo Sousa je junija 2015 prevzel dirigentsko palico Fiorentine, katere barve brani tudi Josip Iličić. Klubu iz Firenc gre v letošnji sezoni serie a odlično, saj zaseda tretje mesto, tik za petami mu sledi Inter, daleč spredaj sta pa Juventus in Napoli.

Velik delež je k uspehom vijoličastih pristavil tudi slovenski reprezentant, ki je z desetimi zadetki celo četrti strelec lige, brez dvoma pa gredo zasluge tudi portugalskemu trenerju. Nekdanji nogometaš Juventusa, Interja in Borussie uživa veliko podporo med igralci in navijači, temu primerni pa so tudi rezultati.

Toda na nedeljski tekmi med Genoo in Fiorentino je malce zaneslo tudi njega. V drugem polčasu in pri izidu 0:0, to je bil tudi končni rezultat, je Sousa ustavil žogo še preden je zapustila igrišče. S tem ni želel vplivati na igro, ampak le pospešiti izvajanje avta, s čimer se pa ni strinjal glavni sodnik. Slednji mu je namreč nemudoma pokazal pot v slačilnico. Sousa se je sprva malce začudil, ampak brez ugovarjanja odkorakal z igrišča, saj mu drugega niti ni preostalo.