Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 31.01.2016 18:36:47

Za zmaji v Novigradu že prva tekma

www.alesfevzer.com
Nogometaši Olimpije so v soboto prispeli v hrvaško letoviško mesto Novigrad, kjer bodo ostali devet dni. Prvi trening so opravili še isto popoldne, nato pa vsak dan načrtujejo po dva treninga, le v dneh, ko so na sporedu prijateljske tekme, bo program dela nekoliko prilagojen.

"Kot sem dejal pred odhodom v Novigrad, od danes naprej vsi nogometaši začenjajo z ničle. Od fantov pričakujem, da bodo na vsakem treningu in tekmi dali svoj maksimum in me s tem prepričali, da si zaslužijo mesto med najboljšimi. Upam, da nam bodo vremenske razmere naklonjene, saj nas v naslednjih dneh čaka ogromno dela," je pred uvodnim treningom sporočil trener Marko Nikolić.


Danes so zeleno-beli že odigrali prvo v nizu prijateljskih tekem, pomerili so se z madžarskim tretjeligašem Budafokom in ga visoko premagali - na koncu je bil rezultat 6:0. Zadetke za trenutno vodilno moštvo Prve lige Telekom Slovenijie so dosegli: Ezekiel Henty (11. in 42. minuta), Dejan Kelhar (40.), Blessing Eleke (48.), Jakob Novak (83) in Semin Omerović (85.).

Olimpija bo nastopila tudi na turnirju Istria Winter Cup, kjer bo v torek najprej igrala z vodilnim klubom madžarske druge lige Gyirmotom, v četrtek s puljsko Istro 1961, v soboto ali nedeljo pa še tekmo za končno uvrstitev.

Članki iz rubrike