Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
25.12.2015 21:39:34
Deli članek:

Sarma kot Zlatan

Igralci, ki imajo usodo oziroma bolje rečeno prihodnost v svojih rokah.

Resda so v veliki večini najboljša leta že za njimi, pa vendar bi jih marsikje sprejeli odprtih rok, za marsikaterega izmed spodaj naštetih pa se bo v prihodnjih mesecih posledično razplamtela prava mala vojna.

Nogometaši, ki se jim po koncu sezone izteče pogodba, so pač vedno iskana roba, dobiti tovrstnega, v številnih bitkah prekaljenega (vele)mojstra brez da moraš zanj odšteti astonomsko odškodnino je tisto, čemur rečemo zadetek v polno. Imena so sama po sebi še najbolj zgovorna, od enega najboljših napadalcev, prek enega najboljših branilcev, do enega najboljših vratarjev zadnjih let, prav zaradi slednjega, ki je slovenskega naroda sin, pa je ta seznam še toliko bolj zanimiv.

Enajsterica sestavljena iz nogometašev, ki se jim poleti izteka pogodba in ki se s prvim januarjem lahko začnejo ozirati za novim delodajalcem, bi bila resničo zanimiva. V vratih naš Samir Handanović, v obrambi Branislav Ivanović, John Terry, Joel Matip in Patrice Evra, v vezni vrsti Hatem Ben Arfa, Ever Banega, Michael Carrickin Sofiane Feghouli, v napadu pa Zlatan Ibrahimović in Charlie Austin.