Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2015 15:58:48
Deli članek:

Nekdanjega člana Mancester Cityja aretirali, ko je bil še v dresu (video)

vszi

Kar bi moralo biti slavje naslova prvaka, se je za Brazilca Elana spremenilo v pravo nočno moro.

V Indiji je bila sklenjena druga sezona v ligi ISL, tekmovanju, ki traja vsega tri mesece in v katerem je v preteklih dveh letih nastopala plejada znanih nogometašev. Letos so se naslova veselili člani kluba Chennaiyin, ki ga je s klopi vodil razvpiti Marco Materazzi, pod njegovim vodstvom pa je med drugim igral tudi Elano. Gre za 34-letnega nogometaša, ki je med leti 2004 in 2011 odigral 50 tekem za brazilsko reprezentanco, svoj čas je bil tudi član slovitega angleškega kluba Manchester City.

Chennaiyin je v velikem finalu s 3:2 premagal Goo, ki jo s klopi vodi Zico, tekma pa je bila prava drama. Poraženci so namreč še tri minute pred koncem rednega dela vodili z 2:1, toda nato je tekmec v 90. in 91. minuti zadel dvakrat in si priigral naslov. Elano je v igro prišel šele v 68. minuti, po koncu pa je najbolj odmevalo to, kar je storil med slavjem. Tedaj so strasti namreč zavrele, igralci so se začeli prerivati med sabo, posredoval je celo solastnik Goe Dattaraj Salgaocar. Brazilec naj bi nato slednjega fizično napadel, zato so ga nekoliko kasneje policisti tudi aretirali.

Elano je na zaslišanje odšel kar v klubskem dresu, izpustili so ga po plačilu varščine. Kasneje je hitro zapustil Indijo in se vrnil v rodno Brazilijo, a če se bo vrnil, bo menda še moral pred sodnika. No, pri njegovem klubu poudarjajo, da se ni zgodilo nič nenavadnega, prav tako dodajajo, da so se pri Goi zgolj izkazali kot slabi poraženci, kar pa bo na koncu, tako pri Chennaiyinu, vrglo zgolj slabo luč na njih same.

vszi