Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.12.2015 18:51:43
Deli članek:

Predsednik Marseilla se zdaj zaradi e-pošte tepe po glavi

vszi

Medmrežje je preplavila e-pošta, v kateri je eden od nogometnih agentov iz angleške premier lige predsedniku Marseilla ponujal dva nogometaša, o katerih govori cel svet.

Vincent Labrune je verjetno zdaj, ko lahko pogleda v preteklost, še bolj jezen sam nase. Predsednik Marseilla je imel konec decembra leta 2014 na mizi e-pošto, v kateri je pisalo, da bi si lahko zagotovil usluge Riyada Mahreza in še enega igralca Leicester Cityja za drobiž (550.000 evrov). 

Poleg tega je bilo omenjeno še eno ime iz vodilnega kluba letošnje premier lige, samo upamo pa lahko, da ne gre denimo za Jamieja Vardyja, saj bi bil s tem Labrune še malce bolj jezen, kot je v teh trenutkih, ko Mahrez kraljuje na angleških zelenicah. Letos je zabil 10 golov in dodal še pet asistenc.

E-pošta, ki je pricurljala v javnost, se v prevodu glasi nekako takole: "Pa res misliš, da bi si lahko igralca Leicester Cityja izborila mesto v klubu kot je Olympique Marseille in v projektu, ki ga vodimo?"

"Da ne izgubljava časa, naj vam povem, da želimo biti v rekrutiranju profesionalni in kakovostno informirani. Možnost, da pod svoje okrilje vzamemo takšnega igralca je nična."

"Ne me razumeti napak, ampak ne želim imeti opravka z ljudmi, ki me imajo za norca!"