Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.12.2015 14:42:46
Deli članek:

Šele ob nesreči se izkaže prava narava ljudi (foto)

vszi

Nogometno Anglijo so ta konec tedna zajele hude poplave, zaradi katerih je bilo odpovedanih mnogo tekem v nižjih ligah in FA pokalu.

Katastrofalne poplave so zajele tudi območje Carlisla, kjer domuje Carlisle United. Fotografije iz tamkajšnjega mesta so naravnost šokantne. Nič bolje pa je ni odnesel stadion kluba, ki je bil popolnoma pod vodo.

A namesto da bi objokovali svojo usodo, so nesreči pogledali v oči in se z njo soočili. V klubu so se odločili, da vsem prizadetim takoj priskočijo na pomoč, ob tem pa jih je podprl tudi klub. 

Na uradni facebook strani kluba so sporočili naslednje: "Po pogovoru s klubskim kapetanom Dannyjem Graingerjem smo se odločil, da po dogodkih ta konec tedna ponudimo pomoč prizadetim v poplavah. Vsak član moštva se je strinjal, da bo pomagal, če bo to mogoče. O tem so se pogovarjali s trenerjem Keithom Curlom, ki je odločil, da bodo bsi igralci po torkovem treningu na voljo za pomoč v obliki odnašanja pohištva, čiščenja, pospravljanja - karkoli bo pač potrebno." 

Galerija