Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.09.2015 09:31:50
Deli članek:

Ljubljanska Olimpija brez Kelharja in Zajca tudi v Domžalah?

alesfevzer.com

Koliko časa bo Olimpija pogrešala Dejana Kelharja in Miho Zajca?

Nogometaši Olimpije so včeraj po sedmih zaporednih zmagah doživeli hladen tuš. V Stožicah, kjer se je zbralo slabih 4000 gledalcev, so izgubili z Zavrčem, Haložani so si tako po mariborskem pripeli še ljubljanski skalp. Zmaga gostov je bila zaslužena, bili so namreč izjemno čvrsti v obrambi, hkrati jim je v napadu uspelo dvakrat zadeti. Ne glede na vse zmaji ostajajo na vrhu lestvice, dejansko so jim šli preostali rezultati 11. kroga PLTS dokaj na roko, še vedno imajo pred prvim zasledovalcem zajetnih devet točk prednost.

V naslednjem krogu se bodo nogometaši Olimpije navijačem poskušali odkupiti v Domžalah, a se poraja vprašanje, v kakšni postavi se bodo predstavili ob Kamniški Bistrici. Že na tekmi z Zavrčem trener Marijan Pušnik ni mogel računati na Dejana Kelharja in Miho Zajca, oba sta obračun izpustila zaradi poškodb. Menda gre za lažje težave; Kelhar je že v Novi Gorici začutil bolečine v stopalu, Zajcu je na zadnjem treningu ponagajalo koleno.

Kot so nam zatrdili v klubu, ne prvi ne drugi nista resneje poškodovana in zna se zgoditi, da bosta že v soboto spet v polnem pogonu. Kakor večina ostalih, kaznovanih za tekmo z Domžalami zeleno-beli namreč nimajo.