Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
14.08.2015 19:08:10
Deli članek:

Tako to rešuje Fenerbahče: objokanemu fantku omogočil srečanje z van Persiejem

Turški Fenerbahče ni poskrbel le za nekaj najodmevnejših in presenetljivih okrepitev, temveč tudi za simpatično gesto.

Verjetno se še spomnite fantka po imenu Louis Diamond, ki je ob odhodu Robina van Persieja iz Manchester Uniteda neutolažljivo jokal. Tako močno, da se je verjetno zasmilil tudi najbolj gorečim navijačem Liverpoola ali Cityja. Posnetek, ki ga je na youtube naložil njegov oče, je v hipu obkrožil svetovni splet. 

Toda nihče si ni mislil, da bo ta posnetek prišel tudi do vodilnih mož Fenerbahčeja, kamor je Nizozemec poleti prestopil. 
Ti so v tem seveda videli ob simpatični in hvale vredni potezi videli tudi, v to smo lahko prepričani, veliko marketinško priložnost. In tako se je začela prav posebna kampanja najprej s strani navijačev, ki so želeli zbrati sredstva, nato pa je vajeti v roke vzel predsednik Aziz Yildirim.

Predsednik je družini omogočil let v Istanbul, ogled tekme Fenerbahčeja in to iz predsedniške lože, družina, ki navija za Manchester United pa je dobila tudi petdnevne počitnice v znanem letovišču Antalyi. Ni še znano, ali bo van Persie zaigral prvič po poškodbi, toda vsekakor se bo srečal z malčkom, ki je po njegovem odhodu točil krokodilje solze.

Seveda pa so pri turškem velikanu poskrbeli, da je bil mali Louis takoj po prihodu odet v klubske barve, pika na i je bil seveda dres njegovega priljubljenega nogometaša.