Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.08.2015 22:37:19
Deli članek:

Shaqiri poskrbel za rekord

vszi

V Stoke Cityju, ki nastopa v angleški premier ligi, vlada prava evforija. Za njo je poskrbel švicarski igralec Xherdan Shaqiri.

Odhod Švicarja k Stoku ni bil povsod sprejet z odobravanjem, saj mnogi menijo, da je naredil korak nazaj in da ga zanima samo denar. Toda navijači Stokea menijo drugače.
Xherdan je pred dnevi zapustil Milano in Inter ter se odpravil v Stoke in v tem klubu, ki je v prvem krogu premier lige doma izgubil proti Liverpoolu (0:1) zdaj vlada med navijači prava evforija.
Iz angleškega kluba so sporočili, da je Shaqirijev dres najhitreje prodajan dres v zgodovini Stokea, poleg tega pa so po objavi novice o prihodu švicarskega nogometaša vstopnice šle za med. Vstopnice za naslednjo tekmo s Tottenhamom so pošle v trenutku.

Shaqiri je v Stoke prišel za rekordnih 17 milijonov evrov, kar je najvišja vsota v zgodovini kar so jo plačali v tem klubu za igralca. Nekdanji nogometaš Bayerna je podpisal petletno pogodbo. Seveda pa je treba malce počakati, da bo Shaqiri potrdil sloves odličnega igralca. Navijači Stokea imajo veliko upanje.