nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

dm
dm
0 16.09.2014 15:39:10

Skupaj z navijači nam bo lažje

Drago Wernig - tAKA
Mariborčani bodo na jutrišnji tekmi proti Sportingu poskušali storiti vse, da s pozitivnim izidom začnejo popotovanje v skupinskem delu najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. Eno izmed najnevarnejših orožij vijoličastih bo zagotovo kapetan Marcos Tavares, ki izjemno optimistično pričakuje dvoboj s portugalskim podprvakom.
"Igrati v ligi prvakov je velik privilegij za vse igralce in celoten klub, dolgo smo čakali na ta trenutek. Odlično smo pripravljeni tako fizično kot mentalno in naredili bomo vse, da začnemo čim boljše, da v Ljudskem vrtu zmagamo ter osvojimo tri točke," je dejal mariborski kapetan, ki se na nasprotnika ne ozira preveč: "Mi gremo vsako tekmo na zmago, ne glede na tekmeca. Ne razmišljam veliko o nasprotnikih, ampak predvsem o naši ekipi. O tem, kaj moramo storiti, da bi bili uspešni. Smo zelo motivirani in to je zelo pomembno. Na treningih smo bili na zelo visokem nivoju, smo osredotočeni, zato mislim, da imamo veliko možnosti za dober rezultat." 

Tavares je spregovoril tudi o morebitnem podcenjevanju vijoličaste ekipe s strani portugalskih podprvakov: "Ne vem kaj si Sporting misli o nas, če nas podcenjujejo ali ne. To ni naš problem. Vse kar vem je, da je pred nami zelo težak obračun. Skupaj z našimi zvestimi prvrženci nam bo na igrišču lažje, navijači bodo zagotovo odlično opravili svoje delo in nam dali veter v hrbet, tudi mi na zelenici pa bomo storili vse, da zmagamo."

Članki iz rubrike