Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
20.08.2014 23:18:13
Deli članek:

Vsi smo lahko zadovoljni

celticfc.net

Vsakič, ko gostujoče moštvo doseže zadetek in tekme ne izgubi, lahko domov odide zadovoljno. Tako je bilo tudi tokrat, trener Celtica Ronny Deila na tiskovni konferenci tega ni skrival.

"Zelo sem zadovoljen z našo predstavo. Bili smo dobro pripravljeni, vedeli smo, kaj nas čaka in mislim, da so nogometaši odigrali odlično tekmo. 1:1 je odličen rezultat, toda mislim, da bi lahko tekmo tudi dobili," je dejal na uvodu in pristavil, da ga vijoličasti niso presenetili: "Mislim, da je Maribor zelo dobro moštvo. Vedeli smo, kako bodo igrali, da bodo kompaktni v obrambi in da bodo pretili iz protinapadov. In tako je tudi bilo. Toda tudi mi smo bili zelo organizirani, zato nam je tudi uspel odličen rezultat."

Neodločen izid 1:1 v vlogo favoritov postavlja Škote, toda norveški strateg ostaja previden: "Težko bo. Maribor je še bolj nevaren v gosteh kot doma, njihova taktika bo verjetno podobna kot danes, igrali bodo na protinapade in na to bomo morali paziti. Morali bomo biti pametni in napasti ob pravih trenutkih. Imamo prednost, ker bomo igrali na Celtic Parku in to bomo poskusili izkoristiti. Imam dober občutek, da nam bo uspelo."

Za konec je mladi trener Celtica ocenil, kdo je lahko z remijem bolj zadovoljen: "Mi moramo biti bolj zadovoljni z remijem, saj smo igrali v gosteh. A če pogledamo sam potek tekme, mislim, da sta lahko obe moštvi zadovoljni z neodločenim rezultatom."