Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
06.08.2014 15:39:15
Deli članek:

Težava ni denar, ampak koleno

Reuters

Pri Manchester Unitedu želijo v svoje vrste zvabiti čilenskega vezista Artura Vidala, za katerega naj bi odšteli 60 milijonov evrov.

Vendar se je zdaj vse skupaj ustavilo. Trenerja Rdečih vragov Louisa van Gaala namreč skrbi Vidalovo koleno in njegova dolgotrajna poškodba.

Sprva se je sicer precej govorilo o tem, da je glavni razlog, da se Čilenec ne bo preselil na Old Trafford, njegova odškodnina. Manchester naj ne bi bil pripravljen plačati več kot 45 milijonov evrov. A kot kaže zdaj, glavna težava vseeno tiči v poškodbi.

Vidal se je poškodoval v minuli sezoni in je kljub slabši pripravljenosti igral na svetovnem prvenstvu v Brazliji. To pa je tisto, kar skrbi Van Gaala, ki od svojih varovancev vselej zahteva največ. "United želi Vidala, a ima Van Gaal pomisleke glede njegove pripravljenosti. Vidal je pravi primer igralca, ki je na svetovnem prvenstvu igral slabše pripravljen," je dejal selektor Čila Jorge Sampaoli.

Medtem se Vidal z Juventusom mudi na turneji po Aziji. Novi trener črno-belih Massimiliano Allegri pa si ga želi zadržati v Torinu.