900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

zu
zu
6 14.01.2023 17:01:41

Po tem, ko je objavil njeno golo fotografijo, se je oglasila bivša žena slovenskega olimpijca!

Instagram
Slovenijo je pretresel pravi škandal.

Pred dnevi je Slovenijo pretresel pravi škandal po tem, ko je nekdanji slovenski deskar in olimpijec Tim Kevin Ravnjak na svojem Instagram profilu objavil fotografijo gole nekdanje soproge s povsem razkritim mednožjem in z vidnimi "posledicami" spolnega odnosa. Fotografija je bila (bržčas zaradi politike Instagrama) kmalu umaknjena in Ravnjakov profil zelo hitro tudi izbrisan, toda škoda je bila narejena. 

ravnjak
Profimedia

Ob fotografiji je bil zapis, ki je bil več kot očitno namenjen bivšemu tastu, torej očetu bivše žene. "Roman, moj. Govoriš, da me boš pospravu. A ma Nina dost dobre jetre," je zapisal Ravnjak - seveda brez naših popravkov ali lekture.

Slaba dva dneva po objavi se je oglasila Ravnjakova bivša žena Nina Klinar, ki je celotno zadevo predala sodišču in kriminalistom. Z obširnim zapisom na Instagramu je povedala, zakaj ne želi javno prati umazanega perila in razkriti svoje plati očitno zelo umazane ločitve. 

Njen zapis objavljamo v celoti in brez popravkov: 

"Kot mamica in kot ženska ne privoščim nobenemu izmed vas situacije, v kateri sem se znašla sama. Mnogi izmed vas me sprašujete zakaj sem tiho in zakaj ne povem svoje plati- iz čisto preprostih razlogov….

Sama sem mnenja, da dejanja govorijo več kot tisoč besed, zato mi je komentiranje oz. zagovarjanje same sebe širši javnosti potrata mojega časa in energije, ki jo šparam za Mio. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko moji punčki brez slabe vesti pogledala v oči, ona pa upam, da bo nekoč ponosna name in da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek. In to mi je vredno več kot karkoli.

Zaupam pristojnim organom, tako sodišču kot kriminalistom, da svoje delo opravljajo tako kot je treba in da bo na koncu zmagala resnica- sama močno vrjamem v to, da resnica vedno pride na dan, hočeš ali nočeš.

Veliko od vas me sprašuje kako zmorem- hendlat stres, pritisk in bit ob vsem tem še mami samohranilka? Ne vem, včasih se vprašam še sama… zagotovo pa vem to, da me poganja ljubezen do Mie in pa vera v poštenost + srečen konec. Če imaš čisto vest, je vse precej lažje. Sčasoma pa dobiš tudi tako debelo kožo in se naučiš hendlat ter reagirat na takšne ali drugačne provokacije. Pomaga tudi psihoterapija in pa podpora mojih najbližjih. Končno se tudi vračam nazaj biti jst jst, polna veselja in optimizma in tega mi ne bo nikol več noben vzel.

Hvala vsakemu posebej za vsa sporočila, lepe želje in misli. Vsako sporočilo mi vlije še dodatno moč in vem, da sem na pravi poti." 

nina klinar zapis

Članki iz rubrike