Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Media Group
Media Group
0 12.01.2023 20:01:38

Kinisha v Tivoliju kot Tina Turner

Kinisha
psno
Iz Velike Britanije v Slovenijo prihaja TINA TURNER- Simply The Best Tribute, ki bo v ljubljanski HALI TIVOLI v nedeljo, 12. marca 2023 ob 19.00

Slovensko občinstvo, bo po nekaj letih spet deležno več kot dveurne ekstaz uspešnic TINE TURNER, le da tokrat v večji dvorani, v ljubljanski Hali Tivoli, ki se bo tresla kot že dolgo ne, v slogu legendarne Tine, z njenimi največjimi uspešnicami, kot so: Proud Mary, Simply The Best, What's Love Got To Do With It, Steamy Windows, Private Dancer, We Don't Need Another Hero, River Deep Mountain High, Missing You, Nutbush City, ...in številnimi drugimi uspešnicami. Občutek boste imeli, kot da pred vami nastopa ena in edina Tina Turner.

Pred  skoraj 40. leti je v tej legendarni ljubljanski dvorani nastopila ena največjih rokovskih ikon vseh časov, ena in edina Tina Turner. Tokrat pa nas bo v čase kraljice Tine Turner vrnila britanska pevka Kinisha, ki je pred nekaj leti na popolnoma razprodanem ljubljanskem Gospodarskem razstavišču v "ekstazo" spravila večtisočglavo množico.

Na las podobna kraljici pop rocka Tini Turner, s svojim pristno energičnim in vrhunskim zvokom, spremljevalno skupino vrhunskih britanskih glasbenikov ter dovršenim nastopom predstavlja izjemen poklon divi, ki je zaznamovala svetovno glasbeno industrijo z nepozabnimi uspešnicami in neprimerljivim energičnim nastopom. To potrjujejo številne pozitivne  kritike številnih angleških in drugih svetovnih medijev.

Repertoar TINE TURNER vsebuje tudi številne ljubezenske uspešnice, zato ne gre prezreti, da bo koncert v času DNEVA ŽENA, zato je to še posebna priložnost, da svojemu najdražjemu partnerju podarite nepozaben večer v družbi "Tine Turner."

Zagotovite si cenejše vstopnice v predprodaji po občutno nižjih cenah. Na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih in Petrolih.

Galerija

Članki iz rubrike