profimedia-0344545381 Svet24.si

FOTO: Putin družinam mobiliziranih zagotavlja 5 ...

Jasleen Kaur, singh Svet24.si

FOTO: Delavec v sadovnjaku našel trupla ...

Kustrin1 Necenzurirano

Kuštrinovi prvoborci delajo pri zasebnikih

jansa putin re Reporter.si

Izrojena slovenska desnica: kako se Janez Janša ...

olimpija green dragons Ekipa24.si

Bodo Olimpiji odvzeli točke in jo izključili iz ...

teja-kralj Njena.si

Exatlon: Teja v bolečinah, a z veselo novico

vincic Ekipa24.si

Uh, kaj mu počnejo navijači Barce! Slovenskemu ...

ue
ue
1 20.09.2022 12:41:54

Uh, končno! Je snežna kraljica le našla ljubezen svojega življenja? (foto)

Profimedia
Po propadlem zakonu in nekaj ljubezenskih gnezdih naj bi Lindsey Vonn končno našla pravega.

Ljubezen med Lindsey Vonn in španskim igralcem in podjetnikom Diegom Osoriom naj bi trajala že nekaj časa, v javnosti pa se sta prvič uradno pojavila na letošnjem OP ZDA. Toda... Ne 37-letna Lindsey ne njen vrstnik Osorio še nista potrdila, da sta v resni ljubezenski zvezi. Da sta v resni zvezi so pisali ameriški mediji že maja lani, ko so ju zalotili paparazi kako se držita za roke.

lindsey vonn diego osorio7
Profimedia


Lindsey je bila pred tem v triletni zvezi s hokejskim zvezdnikom lige NHL P. K. Subbanom, razšla pa sta se na začetku leta 2020, ko ju je 'ločila' pandemija korona virusa.
Lindsey Kildow se je že leta 2008 poročila s Thomasom Vonnom (ameriškim smučarjem) s katerim pa sta se ločila na začetku leta 2013. Toda že leta 2012 je pristala v objemu zvezdniškega golfista Tigerja Woodsa s katerim pa sta se razšla maja 2015. Naslednji, ki je pristal v naročju Vonnove je bil trener iz lige NFL Kenan Smith, skupna zgodba pa je trajala do novembra 2017. Lindsey je potem tolažbo našla v objemu slovitega P. K. Subbana s katerim sta načrtovala celo poroko.
No, Lindsey ni dolgo zdržala sama in je lani maja našla (ali pa je on našel njo), španskega filmskega igralca in lastnika ene najbolj prestižnih znamk tekile na svetu - Lobos 1707, v njegovem podjetju pa je vlagatelj tudi eden najboljših košarkarjev na svetu LeBron James.

Članki iz rubrike