kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 06.06.2022 19:40:33

Ojoj, Pique! 'Seks bomba' razkrila vse umazane podrobnosti! Ta izpoved je šokirala javnost!

Profimedia/Instagram
Pique naj bi brazilski zvezdnici pošiljal neprimerna sporočila.

Pred dnevi so športne medije napolnile novice o domnevni ločitvi enega najbolj izpostavljenih zvezdniških parov v svetu nogometa. Gerard Pique in Shakira sta bila v izvenzakonski zvezi vse od svetovnega prvenstva v Južni Afriki, v 12 letih pa sta se razveselila tudi dveh sinov.

Da sta se kolumbijska pevka in izkušeni branilec Barcelone dejansko razšla, sta kasneje potrdila tudi na svojih družbenih omrežjih, vse skupaj pa je le še podžgalo ugibanja o tem, kaj je bil razlog, da se je dolgoletna zveza končala. Španski mediji poročajo o nezvestobi Piqueja, Shakira naj bi ga z drugo ujela 'v postelji'.

Novice o tem, da naj bi branilec svojo izbranko varal z mamo mladega soigralca Gavija, so bile lažne, vse pogosteje pa se omenja komaj 20-letno hosteso. Vročo tematiko in ponujno priložnost za izpostavljanje v javnosti je hitro izkoristila tudi vsem dobro poznana navijačica Barcelone Suzy Cortez.

Brazilska zvezdnica, ki je poznana tudi pod vzdevkom Miss BumBum, je španskim medijem zatrdila, da ji je Gerard Pique že pred časom pošiljal neprimerna sporočila. "Pošiljaj mi je zasebna sporočila. Edina nogometaša Barcelone, ki jih nista, sta bila Lionel Messi in Philippe Coutinho. Zvesta moža sta in spoštujeta svoji ženi," razlaga Cortezova, ki trdi, da je Pique njeno telefonsko številko dobil preko nekdanjega predsednika Barce Sandra Rosella.

"Vedno ga je zanimalo, kdaj se bom iz Brazilije vrnila v Evropo, ves čas je omenjal mojo zadnjico in spraševal, kako je velika. Govoril mi je, da je ljubosumen, ker sem odkrito občudovala Lionela Messija," je še povedala 32-letna Brazilka in dodala, da tega nikoli ni želela razkriti iz spoštovanja do Shakire, zdaj pa se je odločila, da je pravi čas, da spregovori tudi o tem.

Članki iz rubrike