srebrnoprogasta napihovalka Svet24.si

Foto: Slovenski ribič Anton ulovil eno najbolj ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Anastasija Jović Njena.si

POP TV preseneti z novo voditeljico

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

psno
psno
0 03.06.2022 10:55:31

Šport Ljubljana – športne počitnice za otroke!

psno
Poletne počitnice so že pred vrati in mnogo staršev v teh dneh razmišlja, v kakšne aktivnosti bodo med šolskimi počitnicami vključili svoje otroke.

Izbira različnih delavnic in taborov v Ljubljani je precejšnja. Za ljubitelje nogometa in odbojke so s športnimi kampi poskrbeli pri Športu Ljubljana, v sodelovanju z ljubljanskimi športnimi klubi.


V Parku Vič se bo med poletnimi počitnicami na nogometnih igriščih Svoboda odvil 2. nogometni kamp Ljubljana, ki bo potekal v dveh terminih – zadnji teden julija in prvi teden avgusta. Kamp je namenjen deklicam in dečkom od sedmega do trinajstega leta starosti. Namenjen je otrokom, ki se z nogometom že ukvarjajo, in tudi popolnim začetnikom. Poleg treningov nogometa na nogometnih igriščih z naravno travo bodo otroci spoznavali tudi druge športne aktivnosti. Poseben poudarek bo na gibalnih dejavnostih v Gimnastičnem centru Ljubljana, v vročih dneh pa bo organizirana tudi ohladitev na Kopališču Kolezija. Kamp bo potekal vsak dan med 8. in 16. uro, na voljo je tudi dodatno varstvo pred začetkom in po koncu dnevnih aktivnosti. Cena kampa je 149 evrov, vključuje dnevno animacijo, vodene treninge, uporabo športnih objektov, vstopnino na kopališče, malico, kosilo, varstvo in spominsko majico.  


Za ljubiteljice in ljubitelje odbojke bo med poletnimi počitnicami potekal že 3. poletni odbojkarski kamp. Ta poteka v Dvorani Maksa Pečarja v Črnučah. Namenjen je deklicam in dečkom od osmega do petnajstega leta starosti, ki so športno aktivni, že trenirajo odbojko ali bi se v odbojki šele želeli preizkusiti. Poleg treningov odbojke v dvorani in na mivki, bodo spoznavali tudi osnove atletike na Atletsko nogometnem stadionu Kodeljevo, igre z žogo in spretnostne poligone na zunanjih športnih igriščih OŠ Maksa Pečarja. Program vključuje še pohod po krajinskem parku Rašica in RIC Sava, ogled hipodroma Stožice, disk golf na RIC Sava ter plavanje in kopanje na kopališču Kodeljevo. Program bo potekal zadnji teden avgusta. Cena kampa je 146 evrov in vključuje dnevno animacijo, vodene treninge, uporabo športnih objektov, vstopnino na kopališče, malico, kosilo, varstvo ter dve spominski majici.


Prijave na oba tabora potekajo preko prijavnice, ki je na voljo na spletni strani www.sport-ljubljana.si.


Izbira športnih kampov kot oblika preživljanja šolskih počitnic vaših otrok, je zagotovo dobra izbira, saj združujejo druženje z vrstniki in športno aktivnost, ki je v času odraščanja otrok zelo zaželena.

Galerija

Članki iz rubrike