Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 19.11.2021 15:09:25

Zvezdnik je SUROVO PRETEPEL bivše dekle, njun petmesečni otrok pa je ob tem GLASNO JOKAL! (video)

Twitter
Nekdanjega člana NFL moštev St. Louis Rams in New York Jets igralca Zaca Stacyja so aretirali, ko naj bi skušal pobegniti s Floride.

V četrtek je v javnost prišel posnetek nadzornih kamer, ki prikazuje, kako je napadel in surovo pretepel bivše dekle Kristin Evans, to pa je naredil pred očmi njunega petmesečnega sina.


V videu je mogoče videti, kako je Stacy nekdanje dekle udaril v glavo in jo nato metal v pohištvo ter televizijo, ki je tudi padla nanjo. Ko je ležala na tleh in ga prosila, naj neha, je kričal nanjo, jo dvignil in nato vrgel še v otroški stolček, ki se je prelomil.

Evansova je na ustrezne organe naslovila prošnjo, naj Stacyju odredijo prepoved približevanja, v prijavi pa je navedla, da je do nje postal nasilen, ko je zanosila, in da so napadi postajali vse bolj nasilni. "Večkrat me je udaril v glavo. Prosila sem ga naj neha, saj je bil najin otrok povsem blizu, nato pa me je dvignil in me vrgel v mojo televizijo, ki je padla. Nato se je obrnil, da se je prepričal, da ne bi vstala," je zapisala Evansova, ki je ob tem povedala, da naj bi jo Evans oklofutal medtem ko je nosila otroka.

Članki iz rubrike