Königs Wusterhausen Svet24.si

Panični oče zaradi covidnega potrdila sredi ...

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

Ivan Simič Necenzurirano

Kako nas je Ivan Simič napadal v parlamentu ...

Matej Rokavec (15) Njena.si

Mateju šov prinesel srečo

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

nu
nu
1 19.11.2021 15:09:25

Zvezdnik je SUROVO PRETEPEL bivše dekle, njun petmesečni otrok pa je ob tem GLASNO JOKAL! (video)

Twitter
Nekdanjega člana NFL moštev St. Louis Rams in New York Jets igralca Zaca Stacyja so aretirali, ko naj bi skušal pobegniti s Floride.

V četrtek je v javnost prišel posnetek nadzornih kamer, ki prikazuje, kako je napadel in surovo pretepel bivše dekle Kristin Evans, to pa je naredil pred očmi njunega petmesečnega sina.

V videu je mogoče videti, kako je Stacy nekdanje dekle udaril v glavo in jo nato metal v pohištvo ter televizijo, ki je tudi padla nanjo. Ko je ležala na tleh in ga prosila, naj neha, je kričal nanjo, jo dvignil in nato vrgel še v otroški stolček, ki se je prelomil.

Evansova je na ustrezne organe naslovila prošnjo, naj Stacyju odredijo prepoved približevanja, v prijavi pa je navedla, da je do nje postal nasilen, ko je zanosila, in da so napadi postajali vse bolj nasilni. "Večkrat me je udaril v glavo. Prosila sem ga naj neha, saj je bil najin otrok povsem blizu, nato pa me je dvignil in me vrgel v mojo televizijo, ki je padla. Nato se je obrnil, da se je prepričal, da ne bi vstala," je zapisala Evansova, ki je ob tem povedala, da naj bi jo Evans oklofutal medtem ko je nosila otroka.

Članki iz rubrike