avstrija, pct, covid Svet24.si

Nočni klubi bodo predvidoma zaprti vsaj do 9. ...

bencin, gorivo, točenje goriva Svet24.si

Sprememba, ki se bo poznala pri točenju goriva

princ harry Svet24.si

Harry in Charles po osmih mesecih brez stika le ...

pusnik jansa Reporter.si

Nenavadno »poslovanje« Janeza Janše in bivšega...

aleš-hojs Necenzurirano

V propagandni aparat SDS pred volitvami tudi denar...

SoulGreg2 Njena.si

Sreča: Starša Viljema Julijana bosta spet zibala

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

pz
pz
7 18.11.2021 16:11:47

Manner tudi letos namenil podporo gibanju Movember

psno
Mesec november je namenjen ozaveščanju o preventivnem zdravju moških ter opozarjanju na raka prostate in mod.

Globalno gibanje Movember so podprli tudi v podjetju Manner. V ta namen so osnovali nekoliko drugačen in drzen video z receptom, z naslovom Männer – Bake it till you make it. V njem prikazujejo, kako lahko z iznajdljivostjo in pravimi sestavinami ustvarimo nežno sladico, popolno za preživljanje roza trenutkov v družinskem krogu in med prijatelji. Manner je v podporo gibanju Movember polovico digitalnega oglaševalskega proračuna za oglaševanje na platformi YouTube namenil v dobrodelne namene.

"Naslov videa je izpeljanka iz imena Manner in v nemščini pomeni moški (nem. Männer). Ker gre za drznejši video, skušamo z njim nagovarjati tako mlajšo, kot tudi starejšo populacijo in ju spodbuditi k temu, da pridobijo znanje o svojem zdravju ter da se naučijo skrbeti zase. V prvi vrsti želimo s tovrstnimi kampanjami porušiti tabuje, ki so še vedno prisotni, seveda pa spodbujamo tudi k ustvarjalnosti, preizkušanju novih receptov in negovanju kuharske ter pekovske kulture," je dejal Alexander Lipovšek, generalni direktor podjetja Josef Manner za JV Evropo.

Männer – Bake it till you make it spodbuja k negovanju kuharske in pekovske kulture Manner povsod po svetu, kjer je prisoten s svojimi izdelki. S svojim širokim asortimanom za kuhanje in peko vse ljubiteljske slaščičarje in slaščičarke spodbuja k ustvarjanju in pridobivanju novega znanja. Trenutno na Facebook profilu Manner Slovenija poteka kampanja Mannerjev pekovski teden, v okviru katere vsak dan delijo recept, ustvarjen iz roza Manner izdelkov. Kampanja se bo zaključila z nagradno igro, v kateri se lahko sodelujoči potegujejo za roza slaščičarske pakete z Manner izdelki za kuhanje in priročnimi kuharskimi pripomočki.

Značke: manner, movember, video

Članki iz rubrike