stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ro
ro
2 01.02.2020 12:11:28

LEPOTICA zagotavlja: Nogometaši niso ravno dobri LJUBIMCI, veliko je HOMOSEKSUALCEV

Na evropskem prvenstvu 2016 so jo razglasili za najbolj atraktivno navijačico.

Med evropskim prvenstvom 2016 v Franciji jo je italijanski magazin GQ razglasil za najbolj atraktivno navijačico turnirja. Takrat je bila Erjona Sulejmani poročena s švicarskim reprezentantom Blerimom Džemailijem, a to je zdaj preteklost. Nekdanja Miss Albanije je sama, a še vedno povezana z nogometom, redno ga spremlja.

Ločitvi je menda botrovala njena pretirana odprtost, njenega nekdanjega soproga so menda motile tudi provokativne fotografije, ki jih je objavljala na družbenih omrežjih, najbolj pa je pobesnel, ko je v javnosti razkrivala podrobnosti iz spalnice. Med drugim je rekla, da Blerim v postelji ni ravno najboljši, kar je bila kaplja čez rob, konec ljubezni je bil neizogiben.

"Nogometaši niso pretirano dobri ljubimci. Oni to najraje počnejo sami," je Erjona Sulejmani med drugim povedala v italijanski resničnostni oddaji Le Capitaine, nakar je njen takratni mož postal tarča številnih zbadanj. Bojda tudi v slačilnici ...

Zdaj pa je atraktivna Albanka z javnostjo delila še nekatere podrobnosti iz zakona s švicarskim reprezentantom. "Spoznala sem ga, ko sem bila Miss Albanije. Ko mi je rekel, da je nogometaš, sem pomislila: 'Ojoj, s teboj ne želim imeti opravka.' Šele danes, ko sem svobodna in srečna ženska, dojemam, kako težko je življenje soprog nogometašev. Zanemariš svoje življenje, da bi lahko spremljal življenje nekoga drugega. Imam ga rada, on je oče mojega otroka, spoštujem ga. Želim mu, da uresniči vse, kar si želi, vendar ga ne ljubim več," je med drugim povedala v oddaji Lorella Boccije, a to še ni bilo vse. Lepa Albanka zagotavlja, da je med nogometaši veliko homoseksualcev.

"Res ne vem, zakaj je homoseksualnost še vedno problem v današnjem času. Tako v nogometu, kot tudi nasploh. Toda mislim, da se bo kmalu vendarle spremenilo, da ne bo pomembno, ali igraš proti nekomu, ki ponočuje, ima dekle, ženo, ali fanta. V nogometu je zelo veliko homoseksualcev," je prepričana Erjona Sulejmani.

Članki iz rubrike