pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 13.09.2019 13:57:18

Dvojni koncert legendarnih skupin na noge dvignil Križanke

Jernej Kogelnik
Po dolgih letih premora sta se na željo slovenskega občinstva vrnili dve največji in najbolj legendarni pop skupini, ki sta osvajali srca poslušalcev po celotnem Balkanu. Zasedbi Srebrna krila z Vladom Kalemberjem in Novi fosili sta nastopili v do zadnjega polnih in razprodanih Križankah, nepregledna množica obiskovalcev pa je uživala v koncertnem spektaklu, kot ga še ni bilo.

Večer je otvorila zasedba Srebrna krila z Vladom Kalemberjem na čelu, ob napovedi povezovalke večera, radijske voditeljice na Radiu 2, Eve Cimbole, pa jih je množica sprejela z neverjetnim navdušenjem in velikanskim aplavzom. Navdušili so jih s svojimi legendarnimi uspešnicami O Ana, Ja nisam kockar, Zakuni se ljubavi in še mnogimi drugimi. Med drugim se je zasedbi na odru pridružila tudi Vladova nekdanja ljubezen, svetovno znana čelistka Ana Rucner, skupaj pa so poskrbeli za prav posebno vzdušje.

Po njihovem legendarnem nastopu je na oder stopila še druga zasedba nepozabnega večera – Novi fosili, ki so obiskovalce razvneli s simpatičnimi šalami na svoj račun in dobro energijo, ki so jo pričarali s svojimi največjimi hiti Ja sam za ples, Milena, Bilo mi je prvi put in še mnoge druge.

Množica je navdušeno prepevala, plesala in se zabavala v družbi legendarnih skupin, ki so za nepozaben zaključek večera združeni na odru zapeli eno od najlepših uspešnic – Za dobra stara vremena!

Več utrinkov preverite v spodnji fotogaleriji >>>

Članki iz rubrike