zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

astrologija, astrološko, znamenje, horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 20. maja

The Work Petisvet.si

Psihoterapija, kakršne kamere še nikoli niso ...

kmetija1 Svet24.si

Pasti televizijske resničnosti

kraljica Svet24.si

Britanska kraljica ponuja sanjsko službo za zelo ...

ziva vadnov (8) Njena.si

Nekdanja Miss Slovenije že tretjič noseča!

bojan zlebnik Njena.si

Konec Delovne akcije

ku
ku
0 09.05.2019 19:03:36

Nekdanji zvezdnik lige NBA KRADEL, ujela ga je varnostna kamera (VIDEO)

Dennis Rodman ohranja svojo kontroverzno osebnost tudi po igralski karieri.

Škandali se kar lepijo nanj, okoli njega se stalno dviga prah. Nedavno so ga posnele varnostne kamere, kako je v eni od trgovin v New Yorku z nekaj 'pajdaši' poskušal krasti. Bil je kar precej opit, njegova naloga pa je bila preusmeriti pozornost prodajalk, medtem ko so njegovi partnerji v kraji - pač kradli.

Dennis se je premeteno nastavljal in prodajalki zakrival pogled, tako je lahko ženska za njegovim hrbtom kradla. Potem je nek moški 'slučajno' iz rok izpustil skulpturo, da se je ta razbila, ženska pa je še naprej čim bolj neopazno kradla artikle. Nekdanji košarkar je v tistem trenutku začel kričati in obtoževati zaposlene, češ da so one razbile skulpturo. Kmalu zatem so Dennis in njegova ekipa zapustili trgovino z ukradenimi izdelki v vrednosti 500 dolarjev.Zaposlene so v izjavi za policijo dejale, da je Rodman močno smrdel po alkoholu. Njegova služba za odnose z javnostmi se glede tega incidenta še ni oglasila.

Danes 57-letni Rodman je v 15-letni karieri v ligi NBA igral za Detroit, San Antonio, Chicago, Los Angeles Lakers in Dallas. V tem času je osvojil pet šampionskih prstanov.

Značke: dennis-rodman, kraja

Članki iz rubrike