reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 09.05.2019 13:08:05

Koper bogatejši za največjo evropsko verigo športne prehrane

Že več kot dobro leto Slovence navdušuje široka in ugodna ponudba vseh potrebnih izdelkov za ohranjanje zdravega življenjskega stila, v trgovinah Polleo Sporta. Edinstven koncept trgovine, ki je bil v letu 2018 prvič predstavljen v Ljubljani, se je izjemno hitro razširil po metropoli, naslednji korak pa je skok na slovensko obalo.

Otvoritev prve poslovalnice na obali je navdušilo vse ljubitelje športa med katerimi je tudi Patricia Pangeršič, mlada fitness trenerka, ki vsak prost trenutek preživi na obali.

Patricia Pangeršič: »Zelo sem ponosna, da sem del Polleo Sport družine. Z njimi sodelujem že nekaj let in si preprosto ne morem predstavljati boljše ekipe! Delimo si enake vrednote in skupaj spreminjamo življenja ljudi na boljse. Zelo sem vesela, da odpirajo že četrto poslovalnico v Sloveniji in so s tem še bolj na dosegu roke vsem kupcem.«

Polleo Sport kot edinstven koncept, ki je prepričal ljudi, ter s svojo ponudbo najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk športne prehrane, oblačil, obutve, fitnes opreme, borilne opreme, športnih ur in bio prehrane, očaral številne športne navdušence in privržence zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu, kmalu odpira vrata svoje nove poslovalnice v prenovljenem nakupovalnem središču Planet Koper!

POLLEO SPORT PIŠE ŠPORTNO ZGODBO Z NAJVEČJIMI ŠPORTNIKI SLOVENIJE
Svoje zaupanje so v njihove roke položili največji športniki naše države, med katerimi so Ilka Štuhec, Edo Murić, Fabjan Sisters, F&B Acrobatics, Ana Klašnja, ter številni drugi. Edinstven zbor športnikov, navdušencev nad športnim življenjem kaže na vsestranskost blagovne znamke in ponudbe, ki jo nudijo.



Med privrženci blagovne znamke so pa tudi številne znane osebnosti kot so Ines Erbus, Patricia Pangeršič, Franko Bajc, Uroš Bitenc & mnogi drugi, ki bodo podprli tudi to otvoritev svoje najljubše športne trgovine.

OTVORITVE POSLOVALNIC BREZ KONKURENCE!
Do sedaj smo lahko bili priča že kar 3 neverjetnim otvoritvam Polleo Sporta. Vsaka nova je večja in boljša od prejšnje, ter nudi še boljše popuste in neverjetne akcije v sklopu Happy Hour akcije. Tudi tokrat bodo trgovino že od ranega jutra napolnile jutranje ptice željne dobrih popustov in zabave.

Veselimo se tudi tradicionalnemu rušenju Zidu slabih navad, ki predstavlja zmago nad vsemi slabimi navadami, ki jih imamo ljudje.

Vse obiskovalce na dan otvoritve čaka nepozaben program & edinstveni popusti v spremljavi degustacij in nagradnih iger! V soboto, 18.5. se družimo v Planetu Koper!

Značke: polleo, šport, prehrana

Članki iz rubrike