Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 07.05.2019 11:22:15

Peter Prevc postal ambasador znamke Huawei!

Z veseljem in ponosom sporočamo, da je novi slovenski ambasador znamke Huawei postal smučarski skakalec Peter Prevc. Priljubljen športnik je takoj po zaključku sezone in pred odhodom na zaslužene družinske počitnice podpisal pogodbo in v roko segel direktorju podjetja Huawei Slovenija Matjažu Kermelju. Veličasten dogodek je pospremilo fotografiranje z atraktivnima novitetama najbolj prodorne telekomunikacijske kitajske znamke v tem trenutku, ki do potankosti ustrezata Petrovemu aktivnemu življenjskemu stilu – pametnim telefonom Huawei P30 Pro in pametno uro Huawei Watch GT Active.

Poznamo ga kot mirnega in tihega športnika, ki je nase opozoril s trdim delom in vrhunskimi rezultati. Kot Feniks iz pepela se je Peter Prevc dvignil nad konkurenco in nam za Valentinovo, leta 2015, ogrel srca s prvim skokom čez magično mejo 250 metrov v zgodovini. S to potezo je postavil rekord, a v nadaljevanju tega leta je nanizal še mnogo uspehov. Veliki kristalni globus in mali kristalni globus v smučarskih poletih, zmaga na Novoletni skakalni turneji, rekord v številu zbranih točk, stopničk in zmag v eni sezoni. »To je smučarski skakalec sezone,« je bilo slišati iz vsepovsod, zato ne preseneča, da mu je po koncu sezone v roke segel tudi predsednik Borut Pahor in mu podelil zlati red za zasluge Republike Slovenije za izjemne športne dosežke, prispevek k uveljavljanju Slovenije na svetovnem športnem prizorišču in navdih mladim.

A Peter Prevc je z leti dokazal, da je veliko več kot to. Je preprost fant močnega karakterja, ki se pogumno sooča z vzponi in padci v karieri. Je zgled predanosti. Zdi se, kot bi bil ves čas zatopljen v svoje misli in svoj svet, saj mu slava ne laska preveč, a jo je vzel v zakup, ker šport, v katerega ga je potisnilo življenje, preprosto ljubi. Priznamo si lahko, da je Peter Prevc naš heroj že zato, ker je človek z veliko začetnico in nas uči o pomembnosti doslednosti, vztrajnosti in preudarnosti vsakič, ko spregovori. Kot bi govorili o podjetju Huawei in njegovih vrednotah, zato ne preseneča, da so prav v Petru videli zrcalo svojih izdelkov.

Huawei_Peter_Prevc_1

»Ta telefon ima nekaj »pametnih for«
In kdo je Peter Prevc, ko se kamere ugasnejo in smuči niso podaljšek njegovih okončin? Takrat njegova preprostost zaživi v vsej svoji lepoti. Njegov sicer komaj zaznaven nasmeh postane veliko bolj sproščen. »Trenutno moje dneve zapolnjuje predvsem sin, ki ga pozimi kar nekaj časa nisem videl. V teh trenutkih uživam,« z žarom v očeh pripoveduje Peter pravi in poudari, da sedaj ves prosti čas namenja svoji družini. Rad si privošči macchiatto v dobri družbi, se odpravi na kak hrib ali sprehod, kjer mu tempo koraka narekujejo ritmi glasbe iz Huawei Bluetooth slušalk. »Čeprav ne igram nobenega instrumenta, niti ne pojem, mi glasba veliko pomeni, saj imam glasbenike v družini in med prijatelji. Med tekmami pa mi pomaga ohraniti osredotočenost,« pripoveduje Peter, ki na vsakem koraku s svojim slogom sporoča, da govorimo o brezkompromisnem športniku, ki skrbno spremlja vsak svoj korak, zapisan v napreden modni dodatek – pametno uro Huawei Watch GT Active Sport.

Kot vsak fant svoje generacije rad za hip postane in v objektiv svojega pametnega telefona Huawei P30 Pro ujame selfie, ki ga nemudoma deli s svojimi sledilci na Instagramu ali pa z njimi deli fotogenične utrinke mesta, v katerem se nahaja. Z vrhunskim fotoaparatom na pametnem telefonu je to pač vse tako preprosto! »Ta telefon ima zares nekaj »pametnih for«, ki omogočajo hitrejše opravljanje. Stvar, ki me je najbolj presenetila, je zagotovo fotoaparat. Zaradi vseh obljub, kaj zmore, sem imel do njega zelo visoka pričakovanja, a je izpolnil prav vsa. Predvsem sem bil skeptičen do zooma, saj sem bil prepričan, da je za dobro povečavo potreben viden prostor med lečami. Ampak ne, ta fotoaparat približa, slika, izostri. Super!« v superlativih govori Peter in dodaja: »Ko želim posneti fotografijo, želim, da je ta posneta takoj in da je dobra. Rad imam, da telefon takoj prepozna, kako mora fotografirati, da so vidne in ostre prave stvari.«

»Pri podjetju Huawei smo zares ponosni, da prav novi ambasador Peter Prevc kot zadovoljni uporabnik potrjuje Huaweijevo predanost raziskavam, ki slehernemu uporabniku zagotavljajo vrhunsko izkušnjo mobilne fotografije,« pravi direktor podjetja Huawei Slovenija Matjaž Kermelj in dodaja: »Peter Prevc živi temeljne vrednote podjetja Huawei. V veliko čast nam je, da je začutil vizijo podjetja in z nami snuje zgodbo o uspehu!«

Huawei_Peter_Prevc_2

O podjetju Huawei
Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot milijon pametnih ur Watch GT in več kot 20 milijonov telefonov serije Mate 20, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si .

Galerija

Članki iz rubrike