IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

izgubljena kuverta Svet24.si

Jasna je na ulici našla kuverto z listkom in 7000...

devica Svet24.si

Devica - resda nevsiljiva, a preveč kritična

otrok, vožnja, avto Svet24.si

8-letnik si je od mamice spet "sposodil" avto! ...

kmetija 8 Svet24.si

FOTO: V tem razkošju bodo živeli novi tekmovalci...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

ru
ru
0 01.10.2018 10:59:39

GROZLJIVO pri sosedih! Mama zavrnila kemoterapijo za svojega otroka in nad zdravnike poslala Torcido in BBB ...

S Hrvaške prihaja žalostna zgodba.

Desetletna Zagrebčanka je poleti dobila diagnozo, ki je ne želi dobiti nihče. Rak. Njena družina, skeptična nad domačim zdravstvom, je takoj šla v akcijo in želela hčeri zagotoviti zdravljenje v tujini in začela zbirati sredstva. Na pomoč so priskočili številni znani hrvaški nogometaši, rokometaši, igralci, pevci itd. in zbrali na 100 tisoče kun.

A v ozadju akcije, ki je dvignila Hrvaško na noge, se odvija prava vojna med zdravniki in matere nesrečne deklice, saj ta ne verjame v uspešnost zdravljenja s kemoterapijami. Zdravniki so se zato obrnili na socialno, da bi materi odvzeli skrbništvo, ker bi deklici le tako lahko začeli zdraviti s kemoterapijo brez njenega soglasja.

In reakcija mame, ki želi hčerko poslati na zdravljenje v Turčijo? "Njeni poskusi, da nam prepreči zdravljenje so neverjetni! Med drugim je celo javno pozvala navijaški skupini Torcida in Bad Blue Boys, da pridejo v bolnico s palicami in bokserji," so v izjavi za Jutarnji list razkrili tamkajšnji zdravniki. Poteka torej prava drama, najbolj pa pri vsem skupaj gotovo trpi bolna deklica.

Članki iz rubrike