mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
1 27.09.2018 14:30:58

Avtohiša Malgaj ob 20-letnici delovanja v Ljubljani pripravila nepozaben dan odprtih vrat

Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in generalni direktor Renault Nissan Adriatic Jean Pierre Mesić v družbi Andreja Malgaja.
Avtohiša Malgaj je v Ljubljani pripravila nepozaben dan odprtih vrat.

»Od vsega začetka se zavedamo, da je ključna skrb za stranke, njihovo zadovoljstvo, za kar je najbolj pomembna kakovost storitve. Vse to je povezano z vlaganjem v posel, izobraževanjem zaposlenih, z razvojem infrastrukture, jasno vizijo in usmerjenostjo v dolgoročni uspeh. Temu receptu ostajamo zvesti še danes, naš cilj pa je, da postanemo najpomembnejši partner na tem področju,« pravi Andrej Malgaj, direktor Avtohiše Malgaj, ki letos praznuje 20-letnico delovanja v Ljubljani. Ob okrogli obletnici danes do 19. ure poteka dan odprtih vrat. »To je priložnost, da se jim zahvalimo za zvestobo. Tudi zaradi njih je naše delovanje uspešno,« pravi direktor, ki se je na dnevu odprtih vrat z veseljem odzval povabilu k hitrostnemu menjavanju pnevmatik. Zbrane je navdušil s svojo spretnostjo, saj je pnevmatiko zamenjal v pičli minuti in 27 sekund in rekord dneva držal vse, dokler ga ni eden od obiskovalcev premagal s časom minute in 13 sekund.

Direktor
Direktor Avtohiše Malgaj Andrej Malgaj se lahko pohvali s tem, da le v minuti in 27 sekund zamenja pnevmatiko

Obiskovalce na dnevu odprtih vrat sicer že od dopoldneva zabava zgovorni Miha Deželak, uživajo lahko v razstavi starodobnikov, med katerimi sta najstarejša Renault 4 CV, ki šteje kar 60 let, in Renault 5, ki ima 42 let, simulaciji vožnje, fotografiranju v foto boxu in glasbenih ritmih DJ Dadyja. Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši, saj bo v Avtohišo Malgaj s svojimi čarovniškimi triki, pisanimi baloni, sestavljenimi v različne oblike, in sladkorno peno vstopil tudi čarovnik Jole Cole.

Okroglo obletnico uspešnega delovanja Avtohiše Malgaj v prestolnici sta prišla pozdravit tudi generalni direktor Renault Nissan Adriatic Jean Pierre Mesić in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Župan je v nekaj stavkih povzel recept za uspeh avtohiše, ki zastopa šest blagovnih znamk, opravi 36.000 servisnih storitev in prodaj več kot 3.200 vozil letno. »Vsi trgovci prodajajo avtomobile iz iste tovarne, razlikujejo se le po tem, kako to počnejo. Avtohišo Malgaj odlikuje to, da nudijo kakovosten servis. Pomembno je tudi, da svoje delo opravljaš z nasmehom na obrazu in ljudi sprejemaš dobre volje. To lahko počneš le takrat, ko svoje delo opravljaš s srcem,« je povedal Janković.

Direktorja
Direktorja Andreja Malgaja sta v hitrostni menjavi pnevmatike poskušala premagati obiskovalca Toni in Robi, slednjemu je to tudi uspelo.

Avtohiša Malgaj je od svoje ustanovitve leta 1989, ko ji je s podpisom pogodbe o zastopanju blagovne znamke Renault izkazal svoje zaupanje Renault, doživela uspešen razvoj, ki se odraža v dobri prepoznavnosti podjetja na celotnem območju Slovenije. Uspešno sodelovanje z Renaultom je botrovalo podpisu pogodb tudi za zastopanje znamk Nissan in Dacia. V skupini Malgaj je danes 90 zaposlenih. Prožnost svojega delovanja ohranjajo z aktivnostjo in doslednim uresničevanjem svojih ciljev. Skrbijo za poslovno odličnost in družbeno odgovornost, saj želijo utrditi prepoznavnost svoje družbe v slovenskem prostoru ter ostati eno izmed vodilnih podjetij na avtomobilskem trgu.

Značke: malgaj, avtohiša

Članki iz rubrike