Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 28.09.2018 10:11:28

Legendarni SLOVENSKI NOVINAR s sanjsko poroko V AFRIKI! Ne boste verjeli, s kom, kako ... (FOTO)

Ugandski mediji poročajo o prav posebnem poročnem slavju.

V zakonski stan sta v tej afriški državi skočila tamkajšnja priznana športna novinarka Ritah Aliguma in dolgoletni predsednik društva športnih novinarjev Slovenije, sicer dolgoletni novinar sta in pred tem prvi tiskovni predstavnik samostojne slovenske olimpijske reprezentance Jože Zidar. Kot piše ugandski portal Chan08, sta se Aliguma in Zidar spoznala že pred leti prek facebooka, se nato srečevala na raznih kongresih mednarodnega druženja športnih novinarjev, njun romantični odnos pa je pripeljal do sanjske poroke v uglednem ugandskem rezortu.

Poroka je potekala na obali Viktorijinega jezera, ugandski medij pa poudarja, da sta goste gostila na luksuzni in dragi večerji. Nekaj mesecev pred tem naj bi po pisanju ugandskih kolegov Zidar v tradicionalni ceremoniji spoznal Ritine starše, jim prinesel veliko daril in pustil sijajen vtis ter jih prepričal, da z njihovo hčerko misli nadvse resno. Aliguma je sicer podpredsednica ugandskega združenja športnih novinarjev in zelo visoko tako v afriškem kot svetovnem združenju.

Na družabnih omrežjih in v ugandskih medijih so se pojavile tudi fotografije sanjske (a v veliki meri skrivne) poroke, ki govorijo same zase. Kar poglejte jih.  

Galerija
Značke: zidar, uganda, poroka

Članki iz rubrike