Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
17.12.2015 22:30:20
Deli članek:

Pri CR7 boste kmalu lahko tudi spali

vszi

Portugalski zvezdnik je danes bolj natančno razkril enega svojih prihodnjih projektov.

Pred tednom dni smo že poročali, da bo, kot kaže, Cristiano Ronaldo zaplaval tudi v hotelirske vode in to je danes še uradno razkril.

Na več lokacijah bo v prihodnje odprl več hotelov, celoten projekt pa bo njega in sodelavce stal dobrih 74 milijonov evrov.

Zanimivo je, da bo tri od štirih hotelov, v katerih boste lahko prenočili postavil v mestih, ki so imeli velik vpliv na njegovo sijajno nogometno kariero. Ti bodo sicer stali v Lizboni, Madridu, v Funchalu na Madeiri in New Yorku.

vszi

"Moja služba je igranje nogometa, a vem, da tega ne bom mogel početi dolgo časa. Že zdaj se moram posvetiti novim projektom in to delam z najboljšo možno ekipo. Sem še mlad, a ta projekt me resnično veseli, zelo sem razburjen. Razmišljam o prihodnosti, mojemu sinu, družini," je ob predstavitvi projekta povedal CR7, ki je v smehu priznal: "Sam bom poskrbel za vse postelje."


Prvi hotel bo vratar odprl poleti 2016, na Madeiri, kjer se je Cristiano rodil. Konec leta 2016 je na sporedu odprtje drugega v Lizboni, v Madridu bo to na vrsto prišlo leta 2017, tako bo tudi s hotelom v velikem jabolku.