Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
17.12.2015 21:33:26
Deli članek:

LeBronov soigralec zaročenki pomagal pri porodu v domači kopalnici

vszi

Košarkar ekipe Cleveland Cavaliers Iman Shumpert je postal pravi junak po tem, ko se je prelevil v zdravnika in zaročenki pomagal pri porodu kar v domači kopalnici.

Zgodba, ki bi jo lahko uvrstili v kategorijo saj ni res, pa je. Iman Shumpert je poklicni košarkar, ki si slačilnico deli z LeBronom Jamesom, toda sodeč po zgodbi, ki je navdušila športne in nešportne navdušence, bi lahko bil tudi porodničar, saj je sam poskrbel za rojstvo svoje hčerke kar v domači kopalnici.

Z zaročenko Teyano sta pred dnevi doživela ogromno presenečenje. Bila sta v zavetju svojega doma, ko se je njuna hčerka odločila pokukati na svet. A novopečena mama tega ni čutila, dokler ni bilo že prepozno. Oziroma bolje rečeno, dokler nista oba presenečeno ugotovila, da že lahko čutita glavico novorojenčka. Shumpert se ob tem podatku ni pustil zmesti, zaročenki je takoj priskočil na pomoč. "Nekajkrat sem potisnila, moj zaročenec pa je bil pravi zdravnik in jo je spravil na svet. Z očmi polnimi solz sreče je Iman poklical reševalce, ki so prispeli v petih minutah. Najina hčerka je v hipu odprla oči in ni zajokala. Iman jo je nežno zavil v brisačo in jo obrisal, da sem lahko videla, kako lepa je," je ganljiv zapis s fotografijo ponosna mama delila na Instagramu.