Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
17.12.2015 08:43:45
Deli članek:

Rdeči vragi presenetili neozdravljivega navijača (video)

Pri Manchester Unitedu so že v božičnem vzdušju, čeprav sodeč po njihovih zadnjih rezultatih nimajo veliko razloga za pretirano veseljačenje. A rezultati v trenutku, ko gre za pomoč drugih, ne štejejo ničesar več.

Tako so se Michael Carrick in druščina za nekaj ur prelevili v božičke, v dobre može, ki so polepšali dan in preostanek življenja svojemu neozdravljivemu navijaču.  Tom, ki boleha za redko obliko raka, se je s svojo ženo in dvema hčerkama v trening center Manchester Uniteda odpravil misleč, da bosta njegovi hčerki del božičnega fotografiranja.

Ni pa si mogel zamisliti, kaj ga v resnici čaka tam. Oziroma bolje rečeno, kdo. Do fotografiranja je sicer res prišlo, vendar v glavni vlogi nista bili punčki, temveč Tom, ki se mu je pridružila celotna prva ekipa s trenerjem Louisom van Gaalom in njegovim pomočnikom Ryanom Giggsom na čelu. Kapetan Michael Carrick mu je podaril tudi podpisan dres vseh članov ekipe in tako poskrbel za nekaj lepih trenutkov v času težke bolezni. "Vsak dan trpi, kar me zelo boli in tudi za obe hčerki ni prijetno. Zato vem, da je tokrat srečen tu z mano in s deklicama ter z ekipo, ki jo obožuje," je bila ganjena njegova soproga.

Tudi Tom ni mogel skrivati sreče, vsaj za nekaj ur je pozabil na bolezen, za katero trenutno še ni zdravila. "Najprej sploh nisem vedel, kam gremo, nato pa je bil naenkrat pred nami ogromen znak Manchester Uniteda. In nato so se pojavili igralci! To mi je ogromno pomenilo, že od nekdaj sem si želel spoznati igralce. Za vedno si bom zapomnil ta dan, vem, da se ga bosta spominjali tudi hčerki."