Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
29.10.2015 14:06:47
Deli članek:

Oralno ga je zadovoljila kar med tekmo

Na tekmi lige NFL med Washingtonom in Tampo Bay je imel eden od navijačev dodatni razlog za užitek.

Konec tedna sta se v ligi NFL pomerili ekipi Washington Redskins in Tampa Bay Buccaneers. Tekma je bila na sporedu v prestolnici, na veselje domačih navijačev pa je zmaga ostala na stadionu FedExField.

Washingtonu je sicer slabo kazalo, saj je zaostajal že z 0:24, nato pa je uspel epski preobrat in na koncu slavil z 31:30. Ob tem bi lahko zapisali, da je enemu od gorečih privržencev tega moštva celo prišlo. In to ne v prenesenem pomenu.

Na stadionu je bila namreč tudi skupina navijačev, ki se je ves čas neprimerno obnašala, dva sta bila še posebej divja. Priča nenavadnega dogajanja na tribuni pa je med drugim izdala: "Bilo jih je šest v družbi. Očitno je bilo, da to dekle ni bilo njegovo dekle, neprestano pa so se neprimerno obnašali. Svojo glavo ji je večkrat položil med prsi, nato pa sta se postavila ob ograjo, ona pa je pokleknila pred njegovimi nogami. Vse je bilo lepo videti."

Zanimivo pa je to, da to ni osamljen primer. Na istem stadionu se je že nekaj tekem pred tem pripetil identičen primer, na katerega je prek twitterja hitro opozoril eden od navijačev Redskinsov.