Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
28.10.2015 13:07:57
Deli članek:

Legendi Manchestra poskrbeli za brezdomce (video)

Reuters
Ryan Giggs in Gary Neville

Legendi Manchestra Gary Neville in Ryan Giggs sta želela preurediti kupljeno zgradbo v hotel, a bosta še nekoliko počakala, saj bodo v njej pozimi prebivali brezdomci.

Legendi Rdečih vragov Gary Neville in Ryan Giggs sta kupila nekdanjo zgradbo borze v Manchester, ki sta jo želela preurediti in spremeniti v luksuzni hotel. Z načrti bosta še nekoliko počakala, vsaj do konca konca zime. Do tedaj bodo namreč v omenjeni zgradbi prebivali brezdomci, ki so pred tedno dni morali zapustiti drugo zgradbo, ki jo bo po novem uporabljala ena izmed univerz v Manchestru.

Brezdomci pa so se pred vselitvijo v nekdanjo borzo srečali še z eno težavo. Vstop v zgradbo so jim preprečili skvoterji, ki so pri vselitvi prehiteli brezdomce. Posredoval je kar Neville in dosegel dogovor, da se bodo v zgradbo lahko vselili tudi brezdomci. Dodatno pa jih je nekdanji bočni igralec razveselil z novico, da bo poskrbel trikrat tedensko za topli obrok, ki ga bo priskrbelo osebje, ki deluje v drugem hotelu, ki ga ima Neville v lasti.