Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2015 11:16:51
Deli članek:

Stevardese popestrile veliki lizbonski derbi (video)

profimedia

Portugalski velikan Benfica in letalski mogotec Fly Emirates sta se za veliki lizbonski derbi spomnila zelo inovativne poteze, s katero sta zelo nasmejala vse gledalce na stadionu.

Fly Emirates je eden največjih sponzorjev Benfice, orli iz Lizbone nosijo njihov logo tudi na svojih dresih. Pred velikim derbijem na stadionu luči med Benfico in Sportingom so se pri Fly Emiratesu in Benfici odločili, da z gesto pokažejo, kako zgledno sodelujejo, njihova gesta pa je navdušila najprej vse na stadionu, potem, ko je pa video obšel svet, pa še številne druge, ki si dvoboja med rdečimi in zeleno-belimi iz Lizbone niso mogli ogledati v živo. 

Pred začetkom tekme so namreč na zelenico stadiona prikorakale mične stevardese Fly Emiratesa, se postavile na sredino in izvedle svoj šov. Iz zvočnikov so se slišala navodila, podobna tistim, ki jih slišimo pred vsakim letom, s to razliko, da so bila seveda prilagojena tekmi. 

Simpatično točko si lahko ogledate v priloženem videoposnetku, dodajmo pa še to, da je Benfica veliki derbi izgubila s kar 0:3.