Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
29.10.2015 10:31:55
Deli članek:

Zaročni prstan zasenčil tekmo finala (foto)

Instagram

V profesionalni bejzbol ligi poteka finalna serija, z 2:0 v zmagah vodi ekipa Kansas City Royals. Prvo tekmo je, bolj kot rezultat, zasenčila novica o zaroki nekdanje zvezde tega športa.

V finalu se med seboj merita ekipi Kansas City Royals in New York Mets, zadnji so izgubili tudi drugo tekmo (1:7) in v seriji zaostajajo z 0:2. Po prvi tekmi so se številni ameriški mediji skoraj bolj razpisali o zaroki Dereka Jeterja, ene največjih zvezd tega športa, ki se je upokojila po prejšnji sezoni. Mediji so si privoščili predvsem Metse, za katere so zapisali, da so jih najprej zasenčili igralci Kansasa, nato pa z zaroko še Jeter, ki je vso svojo kariero igral za mestne tekmece Yankees.

Igralec, ki je nastopil kar na 14 tekmah zvezd, je vedno veljal kot oseba, ki je močno zaželena pri nasprotnem spolu. Med drugim je bil v zvezi s pevko Mariah Carey, igralko Jessico Biel, manekenko Vido Guerrero

Kot kaže, pa se je 41-letni nekdanji odbijalec, le ustalil. Za to je najbolj zaslužna vroča manekenka Hannah Davis, ki je od njega mlajša kar 16 let. Mediji so namreč prejeli informacije, da je par zaročen. Atribute 25-letne manekenke si lahko ogledate v foto galeriji.