Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
07.08.2014 16:46:56
Deli članek:

Nekdanja številka ena udaril svoje bivše dekle

Reuters

Nekoč je bil zvezdnik, pred katerim je bila svetla prihodnost. A na poti do zvezd so bile pred njim ovire v obliki poškodb kolena in tudi steklenic z različnimi alkoholnimi pijačami, ki se jim žal ni mogel upreti. Kariera Grega Odena je dosegla dno, ko je udaril svoje bivše dekle.

V Buffalu rojeni šestindvajsetletni košarkar je bil eden od največjih talentov pred sedmimi leti, ki je to potrditev dobil tudi pred sedmimi leti, ko je bil prvi izbor na naboru NBA, ko si ga je v svojih vrstah zaželel Portland, ki mu je dal prednost pred Kevinom Durantom. A v poti do zvezd je hitro naletel na trnje, natančneje na poškodbo kolena, zaradi katere je moral tako na prisilni počitek. Naslednja sezona ni bila nič boljša, čeprav je nekaj priložnosti za igro vendarle imel. Nato pa je prišel tisti črni december leta 2009, ko ga je nova poškodba od igrišč oddaljila za reci in piši pet let. 

VEM, DA JE BILO NAROBE
V lanski sezoni je vendarle prišel na svoj račun v dresu Miamija, čeprav je seveda daleč od nekoč glasno opevanega talenta. Zdaj se je spet znašel na naslovnicah. Pa ne zaradi svoje igre ali poškodb, ne tokratno zagato je zakuhal sam s svojim nasilnim ravnanjem, saj je udaril svoje nekdanje dekle, s katerim sta se razšla pred dvema mesecema. Med enim od številnih preprirov, ki sta jih imela, jo je udaril v obraz. Policija je v dnevni sobi našla sledi krvi, prav tako je krvavelo dekle. "Stvari so mi ušle iz rok. Žrtev in njena sorodnica sta me želela zaustaviti, vendar sem zamahnil proti njej in jo udaril. Vem, da je narobe in vem, da sledi kazen," je povedal skesani Oden.