Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
05.08.2014 17:16:14
Deli članek:

Dragićev soigralec v zapor

Reuters

Košarkar Phoenix Sunsov P.J. Tucker je bil pred tremi meseci aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola, zdaj pa bo moral prestati zaporno kazen.

Čeprav mu je grozilo, da bo moral za zapahi preživeti tudi več kot mesec dni, pa so mu na sodišču vendarle omilili kazen, ki zdaj znaša tri dni zapora in enajst dni hišnega pripora v domači Arizoni. 

Z ALKOTESTOM V AVTU
Tucker je imel ob aretaciji trikrat več alkohola v krvi kot je dovoljena mera, zato je bilo že takrat jasno, da se kazni ne bo mogel izogniti. Sodišče mu je ugodilo tudi, ker se je strinjal, da mu v avtomobil namestijo alkotest, ki skrbi za to, da bo za volan vsakič sedel trezen. 

BREZ IZGOVORA
Tucker se je po kazni tudi opravičil: "Zelo mi je žal in sprejemam polno odgovornost za svoja dejanja. Brez izgovora. Moja dolžnost je, da v svojem življenju naredim spremembe, da do takšnega dogodka ne bi več prišlo. Ta proces se je že začel in se bo nadaljeval s pomočjo ljubezni svoje družine, prijateljev in seveda neverjetnega Phoenixa," se je glasil odlomek njegove izjave za javnost. Sicer pa so Sonca junija z njim podpisala novo triletno pogodbo vredno 16,5 milijonov dolarjev.