Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ut
ut
29.07.2014 21:21:32
Deli članek:

S Tevezovim očimom vse v redu

Reuters

V zgodnjih jutranjih urah je bil ugrabljen očim Carlosa Teveza, Segundo. Nekaj ur pozneje so ga izpustili, tako je povedal družinski odvetnik.

"Je na prostosti, v dobrem stanju in se je že pridružil družini," je povedal odvetnik Gustavo Galasso. Še vedno pa ni znano, ali je morala družina plačati odkupnino, da so ga ugrabitelji izpustili.

Napadalec torinskega Juventusa je načrtoval, da bi se iz Italije vrnil domov in tam uredil nastalo situacijo, a se je po dobri novici odločil, da ne gre nikamor. Tako je povedal guverner province Buenos Aires Daniel Scioli, ki je še dodal, da so Segunda ugrabili v torkovih jutranjih urah, ko se je na obrobju Buenos Airesa vozil z avtom. Ugrabitev se je začela s krajo avtomobila, a ko so storilci po pregledu dokumentov uvideli, da v njem sedi očim slavnega nogometaša, so ga ugrabili, spravili v drug avto in začeli klicati družino ter jo izsiljevati.

Po pisanju argentinskih medijev so nekaj ur pozneje našli avto, ki je bil zapuščen. Tamkajšnjo policijo naj bi poklicala nogometaševa svakinja.

Segundo Tevez je poročen s Carlosovo mamo in je Carlosa vzgojil kot svojega otroka, ko je fantu v rani mladosti umrl biološki oče.