Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
09.10.2024 09:43:46
Deli članek:

Otroški smeh in veselje v ALEJI – mali junaki vabljeni na zanimive delavnice ob Tednu otroka

Teden otroka bo v ALEJI potekal s številnimi aktivnostmi in delavnicami

V najbolj sodobni nakupovalni destinaciji je 'Teden otroka' v polnem teku.

Naši najmlajši lahko v igralnici Planet Lollipop uživajo vsak dan do vključno tega petka med 17. in 19. uro. V tem času potekajo raznolike ustvarjalne delavnice, kjer mali junaki lahko ustvarjajo, plešejo in odkrivajo svoje talente. Do petka se lahko otroci zabavajo tudi v družbi prisrčne maskote Happy, ki poskrbi za smeh in nepozabne trenutke.

Teden otroka v Sloveniji neprekinjeno obeležujemo že 70 let, letošnja tema pa nosi slogan »Otrok, nepopisan list«, ki ozavešča o pomembnosti srečnega in izpolnjujočega otroštva. Z njo želijo tudi v ALEJI poudariti, kako pomembno je otrokom v teku odraščanja zagotoviti ljubeč, varen in spodbuden dom, kjer se lahko razvijajo skozi igro, druženje, učenje in podporo.

Seveda lahko v ALEJI pridejo na svoj račun tudi njihovi starši, saj jih s prihodom jeseni v modnih trgovinah poleg aktualnih trendov tudi ekskluzivni jesenski popusti. Vse dni v tednu pa se lahko družine sprostijo in družijo na zeleni strehi ALEJA SKY, kjer lahko visoko nad mestom lahko uživajo tudi v kulinariki različnih svetovnih kuhinj in pestri gostinski ponudbi.

Galerija