piran, električni avtobus, strunjan, odsluženo vozilo Svet24.si

Po sedmih letih le še za odpis, vseeno tudi v ...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

mulj, prevalje, poplave Necenzurirano

Eni smo bili solidarni, drugi so bogateli. In temu...

jernej vrtovec pl Reporter.si

Odkar so mu grozili, Jernej Vrtovec le redko še ...

pogacar mourinho Ekipa24.si

Mourinho izzval Pogačarja, zdaj pa je Portugalec ...

fredi3 Njena.si

Poslovila se je plesna prvakinja Daniela Novak

pogacar Ekipa24.si

Nore izjave iz tabora Visme o Pogačarju: "Ker je ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 26.06.2024 09:18:00

Ujemite poletno sonce in oskrbite svoj dom z energijo

V objemu poletnega sonca se skriva moč, ki lahko preobrazi vaš dom in vaše življenje. Investicija v sončno elektrarno z GEN-I Sonce vam omogoča, da izkoristite to neizčrpno energijo narave, hkrati pa poskrbite za dolgoročne prihranke in čistejšo prihodnost.

Zakaj je zdaj pravi trenutek za sončno elektrarno?

Pod toplimi žarki sonca se vaša investicija v sončno elektrarno povrne v povprečju že v 8 letih, zahvaljujoč subvenciji Borzena in GEN-I modelu odkupa viškov energije. Če izberete sončno elektrarno s hranilnikom energije, se vračilna doba podaljša na 11 let – kar je še vedno kratek čas v primerjavi z 30-letno življenjsko dobo elektrarne.

Kako deluje GEN-I model odkupa viškov?

Vaša sončna elektrarna bo proizvajala več energije, kot jo potrebujete. GEN-I bo te presežke odkupil, kar vam bo zmanjšalo mesečne stroške za elektriko. V poletnih mesecih lahko vaš račun za elektriko celo znaša 0 €, presežna energija pa se prenese v naslednji mesec. Letno lahko prihranite več kot 1.000 €!

borzen, gen-i, sončna-energija, sončna-elektrarna

Primeri prihrankov z GEN-I Sonce

Gospodinjstvo s toplotno črpalko in letno porabo 12.220 kWh:

• Sončna elektrarna z močjo 13,2 kW:

   Letni strošek pred izgradnjo: 2.318 €

   Letni prihranki po izgradnji: 1.142 €

   Vračilna doba: 8 let

• Sončna elektrarna s hranilnikom energije z močjo 12,3 kW in kapaciteto 9,2 kWh:

   Letni prihranki: 1.310 €

   Vračilna doba: 10 let

Kakšne so prednosti hranilnikov energije?

Hranilniki energije omogočajo shranjevanje presežne energije, kar zmanjšuje preobremenjenost omrežja in povečuje vašo energetsko neodvisnost. S hranilniki lahko koristite cenejšo elektriko iz omrežja ponoči in med nizkimi dnevnimi tarifami, shranjeno energijo pa uporabljate, ko je elektrika dražja.

borzen, gen-i, sončna-energija, sončna-elektrarna

Enostavno preverite svoj prihranek

GEN-I Sonce vam ponuja kalkulator prihrankov, s katerim lahko enostavno primerjate trenutne stroške električne energije s stroški po postavitvi sončne elektrarne. Hitro lahko izračunate, koliko boste prihranili s prehodom na samooskrbo.

Čas je zdaj! Ujemite posebno poletno akcijo

Če se odločite za izgradnjo sončne elektrarne do konca septembra, vam GEN-I ponuja poseben akcijski cenik, ki zagotavlja 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe oziroma največ do 31. 12. 2024. Tako boste že pred priklopom sončne elektrarne znatno prihranili pri stroških elektrike.

borzen, gen-i, sončna-energija, sončna-elektrarna

Za večjo energetsko neodvisnost

V času energetske krize je neodvisnost od tržnih cen elektrike ključnega pomena. Lastniki sončnih elektrarn so zaščiteni pred visokimi tržnimi cenami, saj imajo lasten vir energije, kar povečuje finančno varnost.

Investicija v sončno elektrarno z GEN-I Sonce je odlična izbira za vse, ki želijo dolgoročno prihraniti in prispevati k čistejšemu okolju. Z individualnim pristopom, strokovno izvedbo in certificirano kakovostjo je GEN-I Sonce zanesljiv partner na vaši poti k energetski neodvisnosti. Izkoristite prednosti samooskrbe z električno energijo in postanite del zelene prihodnosti.

Članki iz rubrike