elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 27.05.2024 14:36:25

Lahkotnost, udobnost in vsestranskost ali z eno besedo: HEYDUDE

Foto: Toni Konrad
Tudi ti v hitrem ritmu življenja vedno bolj stremiš k trenutkom čistega udobja, ki jih namesto s pametnimi napravami deliš s prijatelji in družino? Če se vedno znova najdeš na lovu za pristnimi in prvinskimi nepozabnimi izkušnjami, ti predstavljamo tvojega novega nujnega sopotnika – HEYDUDE!

HEYDUDE velja v ZDA za eno najbolj zaželenih znamk čevljev, njena misija pa je ustvarjati lahko, udobno in vsestransko obutev, ki jo je enostavno kombinirati – da manj razmišljaš o tem, kaj imaš na nogah, in več o trenutku, v katerem si. Morda je to piknik na domačem vrtu, pivo po pohodu na najljubši hrib ali pa samo sproščeno druženje s prijatelji. HEYDUDE ti želi pomagati najti tiste trenutke čistega udobja in veselja, ki jih deliš z ljudmi, s katerimi se počutiš najbolj udobno, saj ponuja široko paleto udobnih, lahkih in vsestranskih čevljev, ki so primerni za vse aktivnosti in različne življenjske sloge.

HeyDude_Intersport_BTC_TK-46
Foto: Toni Konrad

Prilagodljive in elastične vezalke
Znamko HEYDUDE sta leta 2008 v Italiji ustanovila strokovnjaka za obutev, Alessandro Rosano in Dario Kaute. Po navdušenju nad prvima dvema ikonama z imenoma 'Wendy' in 'Wally' je znamka razširila preizkušeno udobje in lahkotnost na številne nove stilske modele čevljev, kot so superge, škornji in sandali, razvili pa so tudi otroško kolekcijo.

Letošnja spomladanska kolekcija HEYDUDE ponuja širok izbor barv in materialov, uporabili so lahkotni jersey, mrežasto tkanino, ki je zelo zračna, najdemo tudi platnene modele, različne potiske in vezenje. Nekateri ženski modeli imajo platformo, v kolekciji pa so tudi superge. Vsem je skupno to, da so izjemno lahki in udobni ter imajo prilagodljive in elastične vezalke.

heydude, čevlji
Foto: Toni Konrad

V prihodnosti še več novih barv, printov, materialov in sodelovanj
Znamka bo še naprej gradila na dveh glavnih ikonah, 'Wally' in 'Wendy', in pri tem ohranjala glavne značilnosti – lahkotnost in udobje. Novost pri prihajajoči jesenski kolekciji bodo škornji z vodoodbojnimi materiali, konec letošnjega leta pa bo na voljo tudi sodelovanje s Coca-Colo. Za pomlad in poletje 2025 načrtujejo širšo kolekcijo za vse kategorije in še več novih barv, printov, materialov in sodelovanj.

Svoj par HEYDUDE lahko najdeš na www.heydude.si.

Članki iz rubrike