slika Svet24.si

V Pomurju izsledili eno najbolj iskanih slovenskih...

solsticij Svet24.si

Ognjeni zublji in zeli ter magične moči kresnih ...

struge, luče, poplave Necenzurirano

Sanacija poplav je zlata jama za izbrance: dobili ...

asta vrecko rtv protest bobo Reporter.si

Takšnega kaosa, kot je danes na RTV Slovenija, ni...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
1 21.05.2024 13:14:50

Končana je še ena sezona fantasyja! Zmagalo je zelo znano ime, v Egipt pa potuje ...

S koncem aktualne sezone slovenske prve lige (če izvzamemo dodatne kvalifikacije) se je končala še ena sezona popularne virtualne igre Fantasy PLT.

Celo sezono so se najboljši igralci virtualne igre Fantasy PLT borili za lepe nagrade. In za večno slavo. Na koncu je na vrhu bilo prostora zgolj za enega. In letošnji kralj fantasyja je urednik Ekipe SN, komentator Sportkluba, vsem dobro znani Goran Obrez (njegova ekipa se imenuje Obistars, ki je dobil ogorčen dvoboj za prvo mesto s 15 točkami prednosti pred drugouvrščenim Anžetom Džumhurjem (FC Analitik) in še točko več prednosti pred tretjim Gregorjem Žibratom (Najskuplji igrač u istoriji Hartse z Edinburga). 

Čeprav je Goran Obrez osvojil prvo mesto, pa seveda zaradi svojega dela ni upravičen do prve nagrade, ki jo je letos zagotovila turistična agencija Palma. V Egipt bo tako odpotoval drugouvrščeni Anže Džumhur. Drugo nagrado, ki jo zagotavlja generalni sponzor prve lige Telemach, bo v svoje roke prejel skupaj tretjeuvrščeni Gregor Žibrat, ki se bo lahko v prihodnje kratkočasil s tabličnim računalnikom Xiaomi Pad 5. Tretja nagrada, ura Xiaomi Mi Watch, ki jo prav tako podarja Telemach, pa bo romala na roko na koncu četrtouvrščenega Žige Kovačiča.

Članki iz rubrike