Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

ue
ue
1 26.05.2024 10:47:33

Jubilej tudi s športnim pridihom

Preden bomo dobili evropske prvake v nogometu, dobitnike in dobitnice olimpijskih kolajn, zmagovalca dirke Tour de France in glavne junake drugih vrhuncev izjemnega športnega poletja – bomo že dvajsetič dobili najbolj fatalno Slovenko. Za prestižni naziv pa se letos poteguje tudi naša sodelavka.

20. IZBOR FEMME FATALE 30. MAJA NA BRDU PRI KRANJU

Tako je, povezava med tokratnim jubilejnim izborom fatalne ženske in športom ni le v tem, da bo zaključna prireditev s kronanjem zmagovalke 30. maja potekala v kongresnem centru na Brdu pri Kranju, kjer bo dan prej uradni del svojih priprav na zgodovinsko evropsko prvenstvo v Nemčiji začela slovenska nogometna reprezentanca. Nekaj povezav je še bolj tesnih. Recimo voditelj prireditve, dolgoletni slovenski nogometni komentator in urednik tehle strani vašega in našega časnika Goran Obrez. In pa že omenjena finalistka izbora, ki jo na taistih straneh lahko redno prebirate kot avtorico predvsem zanimivih intervjujev s slovenskimi športniki in športnimi delavci. Milena Novak ima za seboj seveda kar bogato kariero v slovenskem športnem novinarstvu, vedno pa se je je držal tudi sloves mične fatalke, zaradi česar je njena tokratna nominacija le logična posledica. Seveda nam ne smete zameriti vsaj rahle pristranskosti tako pri opisu in napovedi sodelavke kot pri priznanju, da ji bomo z našega naslova namenili kar nekaj glasov.

Mimogrede, zanjo in za druge kandidatke lahko glasujete še do vključno ponedeljka na spletnem naslovu https://novice.svet24.si/femmefatale.

Milena Novak - Femme Fatale
Voditeljica Milena Novak je kandidatka za femme fatale 2024
Sašo Švigelj

martina


Tudi v pričakovanju skupne izvedbe
Da bi bila mera polna, pa Milena ni edina športna navdušenka, s katero redno sodelujemo in ki se je znašla na tokratnem seznamu fatalnih kandidatk. Na nekoliko drugačen način našo športno rubriko v jutranjem programu Radia Aktual skupaj z našim novinarjem pogosto gosti mična Martina Švab in vsekakor bomo kakšno pest – in kakšen glas – v tem izboru stisnili tudi zanjo. Je pa konkurenca, v kateri sta se znašli naši dekleti, seveda močna. Preostale kandidatke so Nika Zorjan, Katarina Benček, Gaja Filač, Tjaša Kokalj Jerala, Aleksandra Balmazovič in Nina Donelli. Kot rečeno, osmerico bo na gala večeru kongresni center na Brdu gostil prihajajoči četrtek z začetkom prireditve ob 18.30, na njej pa bomo lahko videli tudi zanimive glasbene nastope, med katerimi bi utegnil izstopiti prav poseben nastop legendarne skupine Flirrt. Ob njihovi izvedbi velike uspešnice Romeo in Julija se bo fantom iz omenjene zasedbe namreč na odru pridružil omenjeni Obrez, čigar izvedba tega komada na decembrskem dobrodelnem maratonu Radia 1 je požela veliko navdušenje tako originalnih izvajalcev kot širše javnosti in je velika uspešnica družbenih omrežij.

femme-fatale, femme-fatale-2023
Fatalni dan 2024
revija Obrazi Avenija, Milena Novak

milena 2

Članki iz rubrike