Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 27.03.2024 14:02:28

Nova Fresh Corner kavna mešanica na bencinskih servisih MOL po Sloveniji tudi uradna kava kolesarske ekipe Bahrain Victorious

MOL v Sloveniji je na medijskem dogodku predstavil novo Fresh Corner kavo, ki hkrati postaja tudi uradna kava kolesarske ekipe Bahrain Victorious.

MOL je namreč hkrati predstavil tudi novo partnersko sodelovanje z omenjeno kolesarsko ekipo, za katero tekmuje tudi slovenski kolesarski as Matej Mohorič, ki je zbrane tudi pozdravil. Fresh Corner kava, katere značilno mešanico je pomagalo izbrati preko 2.000 strank, s tem postaja uradna kava kolesarske ekipe Bahrain Victorious.

Na bencinskih servisih se že dolgo ne ustavljamo zgolj zaradi točenja goriva, pač pa je čedalje pomembnejša tudi ostala, predvsem gastronomska ponudba, ki je na MOL-ovih bencinskih servisih tudi v Sloveniji na voljo pod blagovno znamko Fresh Corner. Slednji je posebej znan po okusni kavi – značilno Fresh Corner mešanico, ki je kombinacija kav Arabica in Robusta, in jo pražijo v lastni pražarni. MOL v Sloveniji je na medijskem dogodku poleg nove kavne mešanice najavil tudi partnerstvo s kolesarsko ekipo Bahrain Victorious, saj Fresh Corner kava postaja uradna kava te ekipe.

»Kolesarji glede kave kar kompliciramo. Večina nas ima doma profesionalne kavne aparate in posebej mlinčke, spijemo je pa veliko. Sam zjutraj spijem cappuccino za pocrkljati, nato pa pijem espresso, včasih celo deset dnevno, zato je porabim precej, en kilogram kavnih zrn v treh do štirih dneh. Z ekipo smo dodobra preizkusili Fresh Corner kave in najbolj mi je všeč Fresh Corner mešanica Arabica in Robusta. Kofein je namreč substanca, ki deluje na živčni sistem in dokazano izboljšuje zmogljivost, kar kolesarji s pridom izkoriščamo. Sicer pa mi je pitje kave v velik užitek, sploh če je fina in skuhana z ljubeznijo, zato se veselim kavnega sodelovanja s Fresh Cornerjem,« je povedal Matej Mohorič.

»Vemo, da imajo vrhunski kolesarji zaradi bogate italijanske tradicije tega športa posebej radi dobro kavo, zato smo izredno ponosni, da je ekipa Bahrain Victorious za svojo uradno kavo izbrala prav našo Fresh Corner kavo. To je dodatna potrditev, da je naša kava resnično vrhunska in prepričani smo, da navdušuje tudi vse naše goste. Mateju in celotni ekipi želimo uspešno sezono,« je ob predstavitvi nove Fresh Corner kavne mešanice, ki je strankam že na voljo na bencinskih servisih MOL in INA po Sloveniji, in najavi sodelovanja z Bahrain Victorious povedala Valerija Glavač, direktorica MOL Slovenija in MOL & INA.Poudarek na svežini
Edinstveno Fresh Corner mešanico kave, ki je bila predstavljena na dogodku, na podlagi posebnih receptov pripravijo v pražarni Roastar, ki je v lasti Skupine MOL. »Nova pražarna je bila zgrajena leta 2022, pohvali pa se lahko z italijansko tehnologijo praženja in pakiranja. Nova mešanica Fresh Corner Arabica in Robusta vključuje okuse iz Južne Amerike, Afrike in Azije, saj v njej okusimo kakav, čokolado in pražene lešnike, kar zagotavlja naravno gladkost kremaste teksture. Recepturo smo izbrali s pomočjo naših strank, sodelovalo jih je preko 2.000 iz šestih držav. Še ena pomembna značilnost Fresh Corner kave pa je, da vsem zaposlenim omogočimo izobraževanje za pripravo kave, zato s skrbno izbranimi svežimi sestavinami, svežim praženjem in strokovno pripravo naša kava zagotavlja edinstveno doživetje,« je na dogodku povedala vodja oddelka za kavo v pražarni Roastar, Anita Nagy-Bertók, ki je tudi certificirana senzorična ocenjevalka in strokovnjakinja za World Coffee Events.

Ponudba Fresh Corner je v prvi vrsti osredotočena na svežino – gostom so tako poleg vedno sveže kave na voljo tudi priljubljeni hot dogi, topli ali hladni sendviči, sproti pripravljeni iz svežih sestavin ter sveže pečeni pekovski izdelki.

MOL v Sloveniji
MOL Slovenija in MOL & INA sta članici Skupine MOL, ki je na slovenskem trgu prisotna že od leta 1996. Ponujamo visokokakovostna EVO goriva, ki so na voljo na več kot 130 bencinskih servisih po državi. Osredotočeni smo na potrebe kupcev, zato z našo vrhunsko gastronomsko Fresh Corner ponudbo zagotavljamo prijeten postanek na poti, ki ga bogatijo vrhunska kava ter slastni hladni in topli prigrizki. Uspešno uresničujemo Shape Tomorrow 20230+ strategijo Skupine MOL, smo zanesljiv partner našim kupcem, dobaviteljem in lokalnim skupnostim ter odgovoren delodajalec. Osredotočenost na rast, zadovoljstvo kupcev in zaposlenih nam omogoča investiranje v nadaljnji razvoj ter hkrati zagotavlja zmogljivosti za učinkovito prilagajanje prihodnjim spremembam v gospodarskem okolju.

Značke: mol, mohorič

Članki iz rubrike