Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 27.03.2024 13:01:25

Kdo je Janez, ki je Ronaldu podaril poljub in dobil selfie? Na ta trenutek je čakal ... (video)

alesfevzer.com
Denis Avdić Show na Radiu 1 je z razlogom najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji, kajti kot so že večkrat dokazali, vedno prvi gostijo najbolj aktualne goste, ki povzročijo pravo evforijo v Sloveniji.

In tako je bilo tudi danes zjutraj, ko so malo po 7. uri v studio uspeli dobiti eno osrednjih oseb torkove tekme Slovenija - Portugalska. Ne, to ni Ronaldo, ampak Janez Kozelj, ki je povzročil pravo evforijo med navijači. Sredi tekme je pritekel na igrišče in uspel dobiti najbolj zaželeno fotografijo zadnjih dveh dni v Sloveniji – selfija z Ronaldom. Denisu Avdiću je obširno zaupal podrobnosti tega podviga.

»Jaz sem si dal v glavo, da bom naredil fotko z njim, čakal sem 20 let, kolikor ga spremljam. Googlal sem, kje se ga da dobiti in ko sem videl, da je tekma tukaj, sem moral narediti to. Imel sem že načrt leta 2020, ob 100. obletnici NZS-ja, ampak me je zaustavil covid," je povedal Janez Kozelj, Avdić pa mu je dejal, da ga je videl, saj je sedel na nasprotni tribuni.

»Cel štadion ti je ploskal, kot da bi dal gol. Če pa bi to naredil, ko bi Slovenija imela akcijo in zafrknila gol, potem bi pa bilo malo drugače,« je rekel v smehu.»Ja, čakal sem pravi trenutek, da je na sredini igrišča. Jaz sem hitreje tekel kot varnostniki, imel sem tekaške čevlje. Pazil sem, da ni v napadu, obrambi, kotu. Rekel se, da do drugega polčasa moram to narediti. Če bi ga zamenjali, si ne bi nikoli oprostil. Jaz sem bil tako nabit z energijo, da mi še danes buta srce,« je bil iskren Janez.

In kako je Ronaldo reagiral na selfija in poljub? »Jaz sem prišel do njega povsem umirjeno, vedel je, da mu nič nočem. Nakazal sem mu, da hočem samo sliko. Bilo je vse v efektu, tudi to, da sem mu dal ljubčka. To je bilo v znak zahvale, ker je persona, ker ga spoštujem, ker je najboljši športnik vseh časov,« je ponosno dejal Janez, ki so ga varnostniki hitro odpeljali z igrišča, tako, da si drugega polčasa ni ogledal.

Na koncu pogovora mu je Avdić dejal, da je lepo, da tudi on opozarja, da ni prav, kar je naredil in da se je opravičil tudi varnostnici. »Janez, mi smo prav veseli, da smo te spoznali in začutili, da si to res moral narediti, da si 20 let čakal na to. Nisi uničil poteka tekme. Ni pa prav, da si to naredil, da se to počne,« je poučno zaključil Denis in z Janezom naredil selfi.

Značke: ronaldo, portugalska

Članki iz rubrike