Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
0 26.09.2022 13:18:14

Valuta, ki drži vrednost

Zakaj ste nekoč kupovali nemške marke?

Vse generacije so pred istim vprašanjem. Kako in kam z denarjem, kako varčevati in privarčevati. Mladi v precepu do hitrih zaslužkov in samostojnosti, aktivno prebivalstvo in upokojenci se soočajo s preživetjem in zaskrbljenostjo nad prihodnostjo. Strošek nakupa osnovnih živil se skorajda podvojil. Ne kupujemo več stvari, ki jih nujno ne potrebujemo. Vsi pa razmišljamo podobno. Potrebno bo preživeti tudi v prihodnosti in na stara zlata leta.

V tujini so že uvedli dodatno pokojninsko varčevanje v zlatih palicah in kovancih. Določene države imajo tudi omejitve z določenimi kovnicami. V večini, pa fizično dejansko naložbenega zlata ne prejmejo, ampak je shranjen v kovnicah oziroma v varovanih sefih.


Glede na to, da smo ravno prešli pandemijo, kjer se je pokazalo, da so lahko v izrednih razmerah zaprte tudi banke in dostop do sredstev. Na mestu je vprašanje, ali je smiselno varčevati v zlatu, ki ga hrani ustanova ali je bolje svoje imetje imeti na dosegu roke.

Pri nas prejmete naložbeno zlato v dejanski fizični obliki. Po lastni presoji ga hranite, kjer menite, da je na varnem. Naložbeno zlato za dolgoročno varčevanje kot je zlati dodatek penziji, ali kot tudi ohranitev vrednosti denarja v časih povečane inflacije. Nimate skritih stroškov ob nakupu, ni letnega poročanja, nihče ne potrebuje podatka, koliko ga dejansko posedujete.

Skrivnost, ki je le vaša in vam zagotavlja stabilnost v življenju. Nakup pri nas vam omogoča diskretnost, podprto z dolgoletnim strokovnim znanjem. Na tržišču smo že več kot deset let, naše stranke navdušujemo s hitro dobavo kot tudi takojšnjim odkupom.

Značke: zlato, naložba

Članki iz rubrike