profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 25.09.2022 13:36:06

Zvezdnica resničnostnih šovov na bizaren način povezala velikana bikov, v New Yorku so jo namreč videli, kako ...

Larsa Pippen je nekdanja žena Scottieja, zvezdnika šampionske generacije Chicago Bullsov, ki pa je kariero preživel v senci najboljšega vseh časov Michaela Jordana.

Pippen in Jordan sta sicer dobro sodelovala na igrišču in skupaj pograbila šest naslovov v ligi NBA, a ni skrivnost, da se nista prav dobro razumela. Po predvajanju odmevnega dokumentarca Zadnji ples (The Last Dance) je, denimo, prvi ostro napadel drugega, če da je v določenih delih filma predstavljen v slabi luči.

Kaj bo Scottie dejal zdaj, ko ves svet govori o ljubezenski vezi med njegovo nekdanjo ženo, ki je obdržala njegov priimek, ter Jordanovim sinom Marcusom? Larsa in Sscottie sta se po 24 letih zakona, v katerem sta dobila štiri otroke, razšla pred enim letom. A gospa Pippen je znana, da ima rada košarkarje, rada ima tudi pozornost javnosti, navsezadnje je zvezdnica številnih resničnostnih šovov. Potem ko so se pojavile govorice, da prijateljuje s 17 let mlajšim Marcusom, je sprva skušala vse skupaj zanikati, a zdaj ni več nobenega dvoma.


Mamo štirih Pippenovih otrok in Jordanovega sina je v New Yorku videla polna restavracija ljudi, naklonjenosti drug drugemu nista skrivala. Še posebej Larsa je Marcusu brez zadržkov izkazovala ljubezen.

Zanimivo, Scottie je Marcusa, ki se je rodil sredi prve šampionske sezone 1990/91), od blizu spremljal, kako je ta odraščal, zdaj je Marcus zapeljal nekdanjo ženo.

Marcus je poskušal igrati vrhunsko košarko, a se je na univerzi raje povsem usmeril v šolanje ter končal študij managementa.

Članki iz rubrike