Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.09.2022 14:19:52

Makedonca zvezdi tekme na Camp Nouu! Andrej je dva meseca načrtoval spektakularno izvedbo (video)

Barcelona je minulo soboto brez težav opravila z Elchejem, na tribunah kultnega Camp Noua pa sta ovacije pobrala – Makedonca.

Par iz Severne Makedonije si je kot številni tuji turisti ogledal tekmo la lige. Da je v katalonski prestolnici polno tujih nogometnih navdušencev, ni nič novega. Barcelona je magnet za navijače iz vseh celin.

Andrej Lazarov in njegova Marta sta si tako privoščila oddih v Kataloniji, obenem sta si izpolnila dolgoletno željo, da bi enkrat obiskala Camp Nou in si v živo ogledala nogometno tekmo Barcelone. A Andrej je imel ves čas v mislih še nekaj drugega, skrbno je načrtoval nekaj precej pomembnejšega od tekme Barcelone. Iznajdljivi Makedonec se je namreč odločil, da bo prav na tribuni kultnega stadiona zaprosil svoje dolgoletno dekle, ki o tem ni imelo pojma. Vse skupaj je načrtoval dva meseca.

barcelona navijaca 1


Andrej, oblečen v Barcelonin dres, je v premoru med polčasoma pokleknil in iz žepa potegnil prstan ter svojo Marto vprašal, če se bo z njim poročila. Jasno, presenečena in presrečna Marta je privolila. Ostali navijači so bili navdušeni, paru iz Severne Makedonije zaploskali, ves dogodek pa je tudi ujela klubska teve kamera.

"Sem velik navijač Barcelone, ki jo spremljam že vse od otroštva. V dobrem in v slabem. Marta tega ni pričakovala. Ko sem ji pokazal prstan, je zajokala. Dejstvo, da sem jo zaprosil na stadionu Barcelone, je neverjetno, saj od petega leta navijam za ta klub," je za klubski YouTube kanal povedal Andrej in dodal: "Želel sem, da bi se tudi Marta Barcelone spominjala po nečem izjemno lepem. Ko bova stara 50 let in bova z veseljem obujala spomine. Najini otroci bodo navijali za Barcelono in gotovo jih bova nekega dne pripeljala sem."

barcelona navijaca 2

barcelona navijaca 3

Značke: barcelona, camp-nou

Članki iz rubrike