oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 17.03.2022 11:50:23

Spremenite dom v pravo športno areno

Si športni navdušenec in uživaš v predstavah izjemnih košarkarjev ali nogometašev? Nestrpno čakaš, da si s prijatelji ogledaš smučarske skoke v Planici?

Kot veš, je za ogled športnih spektaklov zagotovo pomembna kristalna slika prikaza igre, na kar so mislili tudi pri Samsung, ko so razvili izjemno napravo projektor Samsung The Freestyle, ki zagotavlja povsem optimalno izkušnjo gledanja na velikem zaslonu z neverjetnim 360- stopinjskim zvokom. Spremenite dom v pravo malo športno areno in si naslednjo tekmo s prijatelji oglejte kar na stropu sobe, balkonu ali na vrtu.


Izjemno priročen - postaviš, priključiš in uživaš


Samsung The Freestyle je enostaven za uporabo. Vse kar potrebuješ je, da poiščeš primerno površino za projekcijo, postaviš, priključiš in zabava za optimalen ogled športnih tekem se lahko prične. Vse ostalo naredi aparat sam. Manj kot kilogram težak LED projektor je sposoben ustvariti samodejno ostrenje, kar pomeni, da boste imeli kristalno sliko vaše najljubše tekme, na kateri koli površini, pod katerimkoli kotom, vse do velikosti diagonale slike 254 cm. Poskrbi pa tudi za samodejno izravnavo in samodejno uravnavanje slike, kar pomeni, da si lahko tekmo ogledate na kateri koli površini pod katerimkoli kotom. S projektom The Freestyle lahko tako katerikoli prostor spremenite v športno areno in enostavno le uživate v popolnoma drugačni izkušnji gledanja. Tudi obarvana stena ne bo preprečila ogleda tekme, zaradi pametnega umerjanja. Prihajajo tudi toplejši dnevi in zakaj si ne bi naslednje tekme s prijatelji ogledali, kar na terasi ali balkonu. Nosilec The Freestyle namreč omogoča vrtenje do 180 stopinj, kar ti omogoča prikazovanje visokokakovostnega videa kjer koli – na mizi, na tleh, steni ali celo na stropu. Brez ločenega zaslona in platna.


the-freestyle, samsung

Projektor s kinematografsko izkušnjo gledanja in zvoka


Za odličen zvok vaše najljubše športne tekme bo poskrbel 360-stopinjski zvok, ki bo pričaral zvočno izkušnjo kinematografske kakovosti. Počutili se boste kot, da tekmo spremljate iz prve vrste. Za piko na i pa lahko zmago vaše ekipe proslavite s predvajanjem glasbe, saj The Freestyle lahko postane tudi pameten zvočnik, ki analizira glasbo in hkrati prilagaja vizualne učinke, ki jih je mogoče projicirati na steno, tla ali kjer koli drugje. Ko se naveličate vsebin pa lahko projektor The Freestyle spremenite v subtilno razpoloženjsko svetilko. Projektor lahko tudi upravljate s pomočjo glasovnega asistenta, s priloženim daljinskim upravljalcem ali s pomočjo Samsung aplikacije SmartThings. Je tudi prvi projektor, ki vključuje glasovno upravljanje na daljavo, kar vam omogoča, da pri prostoročni uporabi naprave izberejo svoje najljubše glasovne pomočnike. The Freestyle je bil zasnovan tako, da upošteva vse vrste osebnih okusov in preferenc, in je na voljo v  različnih barvnih možnostih, ki jih prilagodite vašemu življenjskemu stilu.

the-freestyle, samsung

Neverjetna povezljivost in Smart TV funkcije


The Freestyle ponuja funkcije Smart TV, ki so na voljo na pametnih televizorjih Samsung, z vgrajenimi storitvami predvajanja ter funkcijami zrcaljenja in predvajanja, ki so združljive z mobilnimi napravami Android in iOS. To je prvi prenosni projektor v industriji, ki je certificiran s strani največjih svetovnih partnerjev OTT in strankam zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja vsebin. Za napajanje je The Freestyle združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več, tako da ga lahko vzamete s seboj kamor koli – na pot ali potovanje.


Doživite nepozabne športne trenutke s Samsung The Freestyle projektorjem, svojevrstno prenosno napravo, ki prikazuje video in avdio vsebine kjer koli že ste.

the-freestyle, samsung

Galerija

Članki iz rubrike