nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ue
ue
0 13.03.2022 12:43:10

OPALA! LINDSEY VONN razkrila svoj SANJSKI AVTO, potem pa še PODPRLA mlado SLOVENSKO ŠPORTNICO... (foto)

Profimedia
Lindsey Vonn je ena najbolj vplivnih športnic na svetu in njene besede oziroma njene objave na družbenih omrežjih imajo predvsem v ZDA veliko veljavo.

Ali je Lindsey, ena najboljših smučark vseh časov, namerno objavila kateri je njen sanjski avto oziroma je bila to sponzorska objava ali pa v resnici misli tako, niti ni tako pomembno. Dejstvo je, da ima Lindsey Vonn res prestižen in zelo, zelo drag okus. Za sanjski avto si je namreč izbrala prestižnega jaguarja iz XKSS iz leta 1957, katerih je bilo narejenih vsega devet. No, morda ga bo zaradi svoje objave dobila malce ceneje, saj so pri ameriški podružnici Jaguarja izdelali nov tak avtomobil po vseh specifikacijah iz leta 1957.

Zelo zanimiv pa je bila zadnja objava Vonnove na družbenem omrežju twitter, saj je retvitala objavo fundacije Annika, ki pomaga mladim in obetavnim golfistkam. In morda ni naključje, da fundacija pomaga eni najboljših slovenskih igralk golfa Ani Belac. Slednja je za fundacijo Annika (ustanovila je je najboljša golfistka vseh časov, Švedinja Annika Sorenstam) povedala: "Že od malega sem si želela postati profesionalna športnica. Najprej sem mislila, da se bom ukvarjala s smučanjem. Po televiziji sem gledala alpsko smučanje in Lindsey Vonn je bila oseba, ki me je najbolj navdahnila. V zadnji letih je moje spoštovanje do nje samo še zraslo. Posebej, ko se je borila s poškodbami in ker nikoli ni obupala nad svojo kariero."  

Članki iz rubrike