Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
2 15.11.2021 11:31:15

Facebook kampanja Mannerjev pekovski teden

Čokoladno-kikirikijev tiramisu
Ne glede na to, ali gre za čokolado za kuhanje, biskvitne kekse ali čokoladno kuverturo, so Mannerjevi izdelki za peko tudi med slovenskimi peki in ljubiteljskimi slaščičarji med najbolj priljubljenimi.

Preteklo leto je na mnogih področjih prineslo veliko sprememb in novih trendov, med drugim tudi v ljubiteljskem slaščičarstvu in kuhanju, kar dokazuje tudi povečana priljubljenost Mannerjevih izdelkov za peko. Prav zato so v Mannerju osnovali novo Facebook kampanjo Mannerjev pekovski teden, s katero bodo razveselili prav vse ljubiteljske kuharske in slaščičarske mojstre. Del kampanje, ki bo potekala med 15. in 20. novembrom, je tudi nagradna igra, v kateri se bodo sodelujoči potegovali za roza slaščičarske pakete z Manner izdelki za kuhanje in priročnimi kuharskimi pripomočki.

V okviru kampanje Mannerjev pekovski teden bo na Facebook profilu Manner Slovenija vsak dan objavljen po en slasten recept z izdelki Manner, ob zaključku pa sledi nagradna igra. Z digitalno kampanjo želijo vse ljubiteljske slaščičarje in ljubitelje roza izdelkov spodbuditi k ustvarjanju slaščic, s čimer negujejo pekovsko kulturo v slovenskih gospodinjstvih. Hkrati pa spodbujajo deljenje prijetnih roza trenutkov z družino in prijatelji.

Manner poleg različnih okusov napolitank že vrsto let ponuja kakovostno čokolado za peko in kuhanje, različne kuverture in glazure ter biskvitne kekse. Manner izdelki za peko se ne odlikujejo le z najboljšo kakovostjo in tradicijo, temveč vsakemu receptu dajo pravo roza »piko na i«. V asortimaju izdelkov za peko so v podjetju Manner zabeležili več kot 40-odstotno rast prodaje v primerjavi z letom 2019 (vir: Manner, kumulativna prodaja 2020). Hitra rast prodaje izdelkov dokazuje, da so izdelki za peko Manner tudi hitro rastoča kategorija v Sloveniji.

Manner. Ker roza osrečuje!

www.manner.com/sl

Čokoladno pecivo z rdečo peso_WEB
Čokoladno pecivo z rdečo pes

Galerija

Članki iz rubrike